samsungapp
Üye
7 8 sayfadır anlattıgmızı anlamadıysanız artık kimse zaten cevap vermeye tenezzül bile etmez

göze görünecem diye böyle agır bi şekilde itham etmesen daha iyi olur .aha 2008 hesabım .... inceleyinn araştırın siteye bi saldırıda bi terbiyesizlikte bulunulmuşmu ... hepiniz habire karalama yapıyorsunuz .size güzel bi şekilde cevap veriyorum .Kimse buna itiraz etmesin! Kapanmayı sonuna kadar hakeden bir site! Her açılan konuyu harfi harfine kopyalayan, MaxiCepe saldıran ve sürekli üye çalan bir siteyi nasıl savunursunuz?
Özgün ve kaliteli paylaşımın adresi: MAXİCEP
halada karalama diyorsun ya gerçekten ne dediginin farkında degilsin sengöze görünecem diye böyle agır bi şekilde itham etmesen daha iyi olur .aha 2008 hesabım .... inceleyinn araştırın siteye bi saldırıda bi terbiyesizlikte bulunulmuşmu ... hepiniz habire karalama yapıyorsunuz .size güzel bi şekilde cevap veriyorum .
bazı şahışlarda tribüne oynuyor ... meydanda görmek isteriz onları
halada karalama diyorsun ya gerçekten ne dediginin farkında degilsin sen
halada anlamıyorsun demek ki bilmiyorsunSite kimseye bişey yapamaz içerisindeki üyeler yapar ..1 ' 2 üye geldi size hakaret etti falan etti fişman etti diye . pluscep'i komplo şuçluyorsunuz . ..bunun adı karalamadır usta ...
biz isim vererek su bunu bu şunu yaptı diyecek halimiz yok tabi kimin ne yaptıgı belli .ve madem biz onu suçluyoruz öyle diyorsun
ee ozaman neden kapatıldı ?ne yapalım ağıt mı yakalım ?Titi ile konuştum .bu pluscep satılma olayını söyledim .
"maxicepin pluscep.i alması iyi olmadi.güçlüymùş gibi görüntü oldu" dedim.oda bana şunu dedi
'tam tersi oldu .kendi konularını parayla satın aldılar dedi.
Beyler boşuna kötü tenekeler gibi tın tın yapmayın .adam hertürlü görüyor işini.
Titi ile konuştum .bu pluscep satılma olayını söyledim .
"maxicepin pluscep.i alması iyi olmadi.güçlüymùş gibi görüntü oldu" dedim.oda bana şunu dedi
Beyler boşuna kötü tenekeler gibi tın tın yapmayın .adam hertürlü görüyor işini.
O zaman;Titi ile konuştum .bu pluscep satılma olayını söyledim .