N8 fotoğraf çekerken kırmızı ışığı kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
N8 fotoğraf çekerken kırmızı ışığı kapatma
arkadaşlar bu ışığı kapatma imkanımız yokmu :S kapatmayı bilen varsa lütfen paylaşabilirmi

--------------- Ekleme ---------------

updullah

melgklay

melgklay

Üye
Kapatılmıyor sanırım kardeş ya.. Sanırım otofocus olayını o ışıkla ayarlıyor

Uruloki

Uruloki

Üye
cihaz karanlıkta focus yaptığı zaman o ışığı açıyor ki bunu her zaman yapıyor ama ışık olduğu zaman açmıyor o tamamen otomatik bir olay müdehale edemezsin ayrıca netleme yapabilmesi için lazım

melgklay

melgklay

Üye
Önemli olan o ışığın karşıya çarpıp geri dönmesi.. Mesafeyi bu şekilde ölçüyor ve ona göre uzaklık algılaması yapıp netleştiriyor görüntüyü..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Önemli olan o ışığın karşıya çarpıp geri dönmesi.. Mesafeyi bu şekilde ölçüyor ve ona göre uzaklık algılaması yapıp netleştiriyor görüntüyü..

uu bunuu ben de bilmiyordum, bi amacı vardır tabi de bu muymuş :box

Dream0ver

Üye
eğer dediğiniz 5800daki gibi fotografı çekince flash patlarken onunla birlikte çıkan kırmızı ışık ise ancak Rompatcher+ile kapanabilir hatta yamanın ismi de Remove red LED. Fakat telefonun hackli olması gerekiyor o da size kalmış bir durum :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hakikaten on numara bir bilgi. N8 imi bir kez daha sevdim
:yuru

melgklay

melgklay

Üye
Işinize yararsa ne mutlu bana :)

kurtbey_1299

Üye
şöyle yapmayı deneyebilirsin kardeş ekran görüntüsü çekme programı indir(screenshot)o programı aç o açıkken kameranı aç kameranda fotoğrafının çekileceği yer varken ekranın görüntüsünü çek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt