Blackberry 8520 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

utarim552

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry 8520 açılmıyor
Arkadaşlar, Memur olarak bir iş için Hollanda ya gitmiştim ve kıt kanaat biriktirdiğim parayla balackberry 8520 almıştım yurda girereken havalimanında GSM operatörümede tanıttırdım. Hatat yurt içindeyken bir görüşmede yaptım. Ancak dili hollandaca olduğundan türkçeye çevirmek için çok uğraştım sanırım şifre filanda girdim. sonunda dili türkçeye çevirmeyi başardım ancak şarjı bitti şarja taktığımda telefon bir daha açılmadı. ekranın orta yerinde bi saat dönüp duruyordu. Kvk... filan yetkili servislere götürdüm ancak ithalatçı biz olmadığımız için kabul edemeyiz dediler. Bende doğubankta biyere götürdüm programsal sorunu var dediler, ancak program yüklenmesi tamamlanmıyor. En son ''reload software:513'' yazıyor ve telefon açılmıyor bu şekilde kalıyor.
Sizlerden başka konuyu anlatacağım bir muhatabımda yok, ne yapmamı önerebilirsiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim, yoksa makineyi atcam. Teşekkürler!

Yusuf_EMRE

Üye
Dostum cihazini wipe et yazilimini guncelle buyuk ihtimal sorun duzelir
Bu konuda detayli bilgi almak istersen Bana e-posta ile ulasabilirsin: [email protected]

utarim552

Üye
    Konu Sahibi

Yusuf_EMRE

Üye
Söylediklerinizi uygulayamıyorum, çünkü ekranda menü hiç görünmüyor, yapabileceğim başka bişey var mı?

Ekran gorunmesin eger sorun yazilimsal bir sorun ise Cihaz kapali olsa bile BBSAK programi cihazinizi taniyacaktir.
Once cihaz yaziliminizi pcnize yukleyin Sonra BBSAK programini yukleyin... Soyledigim gibi yazilimsal bir problem ise BBSAK programi cihazinizii taniyacaktir... Eger tanirsa sitede yazilim guncelleme ile ilgili resimli anlatim var oradan yardim alabilirsiniz

utarim552

Üye
    Konu Sahibi
üsteğmenim çok teşekürler, sayende açtım, elimden gelse generallik yolun açık :) çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.

Yusuf_EMRE

Üye
üsteğmenim çok teşekürler, sayende açtım, elimden gelse generallik yolun açık :) çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.

Eyvallah işiniz görülsünde Rütbe önemli değil
Önümli olan gönüllerin hoş olması :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt