utarim552
Üye
Blackberry 8520 açılmıyor
Arkadaşlar, Memur olarak bir iş için Hollanda ya gitmiştim ve kıt kanaat biriktirdiğim parayla balackberry 8520 almıştım yurda girereken havalimanında GSM operatörümede tanıttırdım. Hatat yurt içindeyken bir görüşmede yaptım. Ancak dili hollandaca olduğundan türkçeye çevirmek için çok uğraştım sanırım şifre filanda girdim. sonunda dili türkçeye çevirmeyi başardım ancak şarjı bitti şarja taktığımda telefon bir daha açılmadı. ekranın orta yerinde bi saat dönüp duruyordu. Kvk... filan yetkili servislere götürdüm ancak ithalatçı biz olmadığımız için kabul edemeyiz dediler. Bende doğubankta biyere götürdüm programsal sorunu var dediler, ancak program yüklenmesi tamamlanmıyor. En son ''reload software:513'' yazıyor ve telefon açılmıyor bu şekilde kalıyor.
Sizlerden başka konuyu anlatacağım bir muhatabımda yok, ne yapmamı önerebilirsiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim, yoksa makineyi atcam. Teşekkürler!
Sizlerden başka konuyu anlatacağım bir muhatabımda yok, ne yapmamı önerebilirsiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim, yoksa makineyi atcam. Teşekkürler!
çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.