S8500 Kullanıcıları Sizlere Bi Garip Haberim Var !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zalbarcan

Üye
    Konu Sahibi
S8500 Kullanıcıları Sizlere Bi Garip Haberim Var !!!
Arkadaşlar ben S8500 kullanıcısı hatta hastası biriyim telefonu özellik olsun diye almadım şıklığı cezbetti beni ve şuan hiçbir telefon ile değişmem lakin bugün bi olayla karşılaştım, vatan bilgisayarda bilgisayar alıyordum gözüm S8530'a takıldı personeli çağırdım ve neden 8530 diye sordum henüz 8500 çıkmışken şimdi nedir bu dedim; oda bana samimi bir şekilde 8500 hatalı üretildi ve ardından bunu çıkardılar dedi ve çocuk haklıki samsung bu hatalı üretildi diyemez haliyle dedi telefon satmak için olamaz sanmıyorum bi tuhaf oldum
Sizlerin bi bilgisi varmı bu konu hakında ?

Ve bunun yanında neden 1,2 çıkmıyor dedi ve gülümsedi meğerse çocukta 8500 kullanıcısıymış:allalla:

C.Can

C.Can

Üye
Ne gibi bir hatası varmış :) Ben sana gerçeğini söyleyeyim o çocuk nerden duymuş bilmiyorum ama.
Samsung Wave S8500 üretiminin durdurulmasının tek sebebi diğer samsung telefonlarından çok çok daha fazla satışının olması.Samsung da çözüme Wave II 'yi çıkartarak ulaştı.Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorm ve tek bir hatasıyla karşılaşmadım(Kies'e bağlayamamak dışında,ki o da bilgisayarımdan kaynaklanıyormş sonradan çözdüm). Wave hala 2.siyle de iphonelada yarışır ;)

nidforspid

nidforspid

Üye
vay arkadas yaa agzi olan konusuyo he hatali hatta butun teller hatali

zalbarcan

Üye
    Konu Sahibi
Bsentürk sıkıntın olduğunu düşünüyorum bi pisikologa falan git bence, evet bence kabiliyet ağzından konuşmak;)
burada bazı insanlar yüzünden gerçekten bi soru sormaya çalışan insanlarda zan altında bırakılıyor ;)

Ben telefonunmda çok memnunum şuana kadar sadece 1 kere kapandı yaklaşık alalı 6 ay oldu hiç kapatmıyorum 7/24 açık telefonum buda ondan kaynaklandığını düşünüyorum...

diğer telefonlar wave yanında tabir-i caiz se tırt yani.. sadece duyduğum birşey bu benden başka duyan oldumu onu merak ediyorum ?

C.Can

C.Can

Üye
diğer telefonlar wave yanında tabir-i caiz se tırt yani.. sadece duyduğum birşey bu benden başka duyan oldumu onu merak ediyorum ?

Yok kardşm yok öyle bir şey merak etme :) Üretimi durdurulmadan aldığımız için çok şanslıyız bence.
Dediğin gibi diğer telefonlarda tırt.Bir kaç telefon hariç tabiki :) Şu menüye girip sağa sola sayfalara yağ gibi geçiyor ya,işte dokunmatik bu olmalı diyorm,işte bu diyorm yani :) Sıkıntı yok.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
bu telin maliyeti çok fazla üretimide meşaketli (bkz:süper amoled) ve bu telefondan fazla kâr edemediler maliyetinden dolayı ama kullanıcı sayısı fazla olunca aynı özelliği daha ucuza yüksek kâr marjinalini düşünerek s8530 satışa sürdüler bunuda acıklıyım SATIŞ POLİTİKASI

zalbarcan

Üye
    Konu Sahibi
C.Can ilgilenip kâile aldığın için teşekkür ederim :) telefon hakikaten çok iyi ve şuan bana soruyorlar ve bulamıyorlar wave 1 , 2 yi de dizayn ve şıklık açısından beğenen fazla yok..
burada amacım telefon kötülemek deil ama ipohone4 den daha güzel olduğu bence kesin ;)
schnellmajestic : bende seninle aynı fikirdeyim .

Tek istediğimiz bada nın yeni sürümleri !!!!

C.Can

C.Can

Üye
Bilmiyorum 1.2'ye geçtin mi ama, Bada 1.2 arkadaş güzelce açıklamış ben burdan yükledim,yani güncelledim.Bomba gibi makinam şu anda.Tavsiye ederim geçmeni yani,Kies'i bekleme.
Iphone4 de iyi de sıkıntısı çok :)

lagionaire

Üye
saçmalık:)))

sedileba

Üye
kardeşim ben hem s8500 aldım kullandım kuzenim çook isteyince ona verip kendime s8530 aldım samsung amoled sıkıntısı cekiyor yetiştiremiyor s8530 lcd hatta aynı konu malesf galaxy s için de geçerli wave yaptıklarının aynısını ona da yapmışlar galaxy sl i9003 diye lcd ekranlısını çıkarmış onda ki fark ta batar ya 1650 lik amoled sıkıntısı yüzünden bu böyle oldu sorun olduğu yok tabiki yazılım da eksikler mevcut bence windos mobile 6,5 kullandım omnia 2 oda kat kat fazlaydı bence fazla badaya yükleniyoruz ha bir de allah bu samsung türkiyenin samsung un değil türkiye disbiötürünün cezasını versin her yerde 1,2 çıktı ama hala türkçe rom yok

Noks

Noks

Üye

Katılıyorum hatta sinyal sorunumuz war iphone 4 gibi :D ya gidin işinize ya neresi hatalı Daşşş Gibi telefonum benim :aha:

nidforspid

nidforspid

Üye
Bsentürk sıkıntın olduğunu düşünüyorum bi pisikologa falan git bence, evet bence kabiliyet ağzından konuşmak;)
burada bazı insanlar yüzünden gerçekten bi soru sormaya çalışan insanlarda zan altında bırakılıyor ;)

Ben telefonunmda çok memnunum şuana kadar sadece 1 kere kapandı yaklaşık alalı 6 ay oldu hiç kapatmıyorum 7/24 açık telefonum buda ondan kaynaklandığını düşünüyorum...

:ehe:ehe bensana demiyorum o elemana diyorum,o lafı sen desen saana derdim

zalbarcan

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum hatta sinyal sorunumuz war iphone 4 gibi :D ya gidin işinize ya neresi hatalı Daşşş Gibi telefonum benim :aha:

hakikaten anlama problemi var burada ...

dostum ben sıkıntısı var demiyorum bunları duydum benden başka duyan varmı, sıkıntı yaşayan varmı diyorum anlatabildimmi ?

Noks

Noks

Üye
Arkadasım o teknosa magazasıydı galiba tam hatırlamıyorum ama 2 gün önce teknosaya gittik acer ın ferrari modeli vardı cep telefonu uzmanıymıs arkadas :D bunun işlemci hızı kaç dedim işlemcimi var telefonda dedi şok oldum :D mallar onlar mall ! onların dediklerine inanma arkadasım teknolojik öküzler valla k.bakmayın hakaret ettim ama teknosadaki cep telefonu bölümündeki adama (Kayseri)

feyzammm

feyzammm

Üye
ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok elektronik bazende şans işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...