N8 mi 3GS mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theknife14

Üye
    Konu Sahibi
N8 mi 3GS mi
Arkadaşlar ikisi arasında tereddütte kaldım iyi ve kötü yönleri olarak biraz yardımcı olabilir misiniz ? 3GS daha yakın geliyor bana ama 2 hafta içinde alıcam telefonu uzun süre kullanıcam. Doğru bir karar vermek istiyorum daha sonra pişman olmamak için. Telefonu daha çok performans oyun ve internet bakımından kullanırım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
3gs

theknife14

Üye
    Konu Sahibi
Nedeniyle yazarsan daha iyi olur bence :D

carantinas

carantinas

Üye
3Gs kullanıcısı olarak oldukca memnunum gerek hız olsun gerek gorsel kalite olsun ve gerekse internet bazınıda ele alırsak oldukca basarılı bir cihaz tek dezavantajı jailbreak işlemi biliyorsundur yani nokia gibi internetten indirdigin her uygulamayı yükleme gibi bi şansın olmuyor sadece apple storedan indirdiklerini yükleyebiliyorsun jailbreak olmadığı sürece.. ama jailbreak şuan icin 13 yaş grubu cocuklar bile kolayca yapıyor yani o yüzden pek bi sıkıntı cekmiyecek gibisin..

domelyan

domelyan

Üye
n8 al bnce kamerası güzel oyun performansıda iyi internette flash player var :) ama ıphonenın cok daha fazka uygulaması var .Knımca samsung wave 2 :D

52_yasko52_

Üye
3 gs bunun tastısması bile yapılmaz

carantinas

carantinas

Üye
N8 incelemelerime dayanarak 680 mhz işlemci hızına sahip iphone 3gs da 666 mhz. 16 gb kadar arttıralabilir hafıza desteği var fakat işletim sistemi nedir onu göremedim muhtemelen symbian diye düşünüyorum ve lakin öyleyse symbian işletim sistemi alt yapısı daha önce de kullandım kullanıcıya pek bi sağlam adımlar attırmıyor. N97 de olduğu gibi sağlam bir telefon yapıyorlar ama symbian işletim sistemi yapılan herşeyi gölge de bırakıyor diye düşünüyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
şimdi o kadar insan 3gs yazmıs ben n8 desem kıyamet kopar sadece pişman olmadan önce n8 diyorum yeri geldiğide iphone4e kafa tutmuş telefondr n8

Starsley

Bune ya arkadaşlar ne 3gs ne dediğiniz farkındamısın arkadaşım tabiki n8 daha iyi artılarını söylim 12mp kamera, carl zeiss lens, zenon flaş, hdmı çıkışı, amoled ekran, 720p HD KALİTESİ VİDEO , 16gb dahili 32gb harici hafıza, adobe flaş player 10.1 , adobe flaş lite 4, 640 x 360 nHD EKRAN 680 mhz hız al sana telefon daha var ama bunlar yeter mi ? Bunlardan birtanesi varmı 3gs güldürmeyin beni ne biçim bi kıyaslama bu kapatın konuyu

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
al sana sebep
n8'de olupta 3gs'de olmayanlar:
usb girişi
hdmi çıkışı
xenon flaş(3gsde flaş bile yok)
hafiza kart girişi
ön kamera
görüntülü görüşme
flash player
3d grafik işleyici
bunlar sadece n8de olupta 3gsde olmyanlar.
Ve özellik açısından her alanda n8 üstündür şimdi sana moderatörlerin önermesiyle birden 3gs hevesine kapılıp alma derim sonra pişman olursun eve gidecen baba bu telefonu 1400 liraya aldım diycen baba soracak
Hafiza kartı verdilermi yanında oğlum?
Hafiza kart girişi yok baba
Görüntülü görüşme varmı?
Yok baba.
Kamerası kaç mp oğlum?
3 mp baba
Onun flaşıda yok galiba?
Yok baba
faceden video açta izliyelim oğlm?
İzlenmiyor baba
flaş belleği tak bakalım şu müzikleri dinleyek?
O özellikte yok baba
bari şunu televizyona bağla oğlum
oda yok baba
sen bu kadar parayı neye verdn oğlm
aaaaaa vurma babaaaaa

Starsley

:D:D:D:D bunu moderatör nasıl önerir onu anlamadım :hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
konuyu tartışmaya götürerek kiLitLememize sebep oLmayın arkadaşLar ..

biLdikLerimizi yazıp , konu sahibi arkadaşımıza yardımcı oLaLım .

Starsley

Tamam arkadaşım zaten bilgimizi verdik gerginliğe gerek yok.

Starsley

Öyle olsun :hmmm iyi forumlar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
walla ben diyeceğimi dedim samsunspor şimdi iphone3gsyi n8e tercih etmek akıl vari değil yani adama sorarlar sen bu kadar para verdin kameran 3mp bi kamera flaşı yok hafıza kart girişi yok en büyük eksk görüntülü görüşme yok ne işe yaradı 3g? Ben adama şakayla karışık bi sebep tablosu çıkardım ani bi çıkışla üstümüze gelmenin anlamı yok ve üstelik daha az para ödeyecek yani n8 olmasada o fiyata 3gsden iyi onlarca cihaz var

carantinas

carantinas

Üye
işletim sisteminden kaybeder şayet symbiansa.. =)

Starsley

Sen S^3 lü bir telefon kullanmamışsın bu belli oluyor.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
boyle bi sorumu olur ya allah allah bu marka deliliğini bırakın ya yazılım ios olsa nolcak bende ipodtouch4 var onun yazılımı ios4.2.1 yani symbiandan çok fazla bir artısı yok sadece dizaynı iyi yani ufack bir şey için o kadar ozellkten vazgecmek nasıl desem...............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt