Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garanti Kapsamı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
Garanti Kapsamı
abiler bnm 5800 ın kalemi kırık ve ekran ve telefonun bazı yerlerinde çizikler var.garantisi de hala var.garantiye gönderip yenileyebilir miyim?
Lacrymosa
Üye
Muhtemelen hayır. Bazı ÇAKALLAR o kalem içim 15-20 TL istiyor sakın verme. Kendin bıçakla plastik bir şeyi keserek kalem yapabilirsin.
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
garanti şartlarını okursan kitapçıktaki.'ürünün bütün parçaları firmamızın garantisi kapsamındadır.' diyor.yani benim telefonda çizik var.kırık fln yok değiştirirler mi?
O laf kalemi kırarsanız size yeni vereceğiz anlamına gelmiyor. Şarj makinesi de, kulaklığı da, kablosu da cartı da curtu da garanti kapsamına dahildir diyor.
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
olsun hacı ben telefonun kaportayı değiştirebilir miyim onu söle
Lacrymosa
Üye
Sen değiştirirsin ama garanti değiştirmez.
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
sizce cam+çerçeve+arka kapak+kalem ne kadar tutar
Starsley
Sen servise gidip hallet kvk mı
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
ewt kvk telefonun kaporta garanti kapsamındamı?bende çizikler var değiştirebilirmiyim?
Starsley
Evet kvk ücretsiz yapar bir arkadaşınkini yaptı. Git danış
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
kalem dahil mi?
Starsley
Evet
Hooligan™
Üye
Benimkinin gen pa onlarda değiştirimi ücretsiz
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
yani kvk servirleri bana çok yakın değil.şimdi boşuna gitmiyim.bir kaç kişiyi daha dinleyelim.başka bilen yok mu
Starsley
Genpayı bilmem ama benim arkadaşın garanti geçmesine rağmen bedava yaptılar
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
garanti geçtiyse hiç bir şey yapmazlar.o ücret ödemiştir
Starsley
Ödemedi arkadaşım daha ilk kez gittiği için boşuna kvk demiyoruz burda kvk nın avantajları
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
emin misin.bak sen şimdi dionki telefonun kalemi+dış kapağını kvk servisleri değiştirio
Starsley
değiştirir arkadasım eger bır bozukluk varsa zaten garantısı gecmemıs
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
oke.hacı da sen nası mesajın altına resim koyuyon.yüzbaşılara mı özel?