e72'de kamera video çekerken ve fotograf çekerken donuyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0619

Üye
    Konu Sahibi
e72'de kamera video çekerken ve fotograf çekerken donuyor??
video çekerken her zaman olmuyor ama bazen takılıyor takıldıgını an 5-6 sn duraklıyor sonra tekrar geliyor kamerada görüntü çekerken donuyor veyada resim çekiyorum başka fotograf çekmek için geri diyorum donmuş oluyor. yardım edin ne yapmam lazım

Starsley

Hangi hafızayı kullanıyosun telefon ise hafıza kartına çevir.

ugur2362

ugur2362

Üye
el titremesini önlemek için yapılmış olan bir ayar o :oke:

buketcik

buketcik

Üye
bak biraz araştırırsan forum içinde var.ben hiç anlamam ama konuya bakınca forumda aradım.ve bazı işin ehli arkadaşlar demişlerki.
e72 video çekerken donuyorsa kayıt yeri olarak hafıza kartını değil telefon hafızasını seçin ozaman donmucaktır. demişler.umaraım işinize yarar

0619

Üye
    Konu Sahibi
bak biraz araştırırsan forum içinde var.ben hiç anlamam ama konuya bakınca forumda aradım.ve bazı işin ehli arkadaşlar demişlerki.
e72 video çekerken donuyorsa kayıt yeri olarak hafıza kartını değil telefon hafızasını seçin ozaman donmucaktır. demişler.umaraım işinize yarar

deneyim bakalım kardeşim saol 2-3 öyle yapıyım eger bir sorun olursa tkrar konuya yazarım ilgilendigin için çok saol.

0619

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o konunun linkini verrmisin bn bi bakıyım iyice ögreniyim sorun neymiş cvp bekliyorum

buketcik

buketcik

Üye
kardeş o konunun linkini verrmisin bn bi bakıyım iyice ögreniyim sorun neymiş cvp bekliyorum
aramadan arattır orada var link çıkartamadım.daha doğrusu konu içinde konudan buldum.
ama yazdıklarımı yap düzelir.

emrdmr

Üye
ya arkadaşım aynı sorun bendede var, telefon hafızasını seçince zaten düzeliyor sorun hafıza kartındayken. çocuk soru sormuş bu mu çözümü yani telefon hafızasına almak mı??? telefon hafızasındayken kaç foto ve kaç video çekebilecek çektiği video en fazla 2 dk dan sonra hafıza dolu diyecek, nden hafıza kartını seçince(zaten olması gereken bu) donuyor sorun bu birşey biliyorsanız bunun üzerine konuşun bilmiyorsanız insanları saçma çözümlerinizle meşgul etmeyin!!!!!!

buketcik

buketcik

Üye
ya arkadaşım aynı sorun bendede var, telefon hafızasını seçince zaten düzeliyor sorun hafıza kartındayken. çocuk soru sormuş bu mu çözümü yani telefon hafızasına almak mı??? telefon hafızasındayken kaç foto ve kaç video çekebilecek çektiği video en fazla 2 dk dan sonra hafıza dolu diyecek, nden hafıza kartını seçince(zaten olması gereken bu) donuyor sorun bu birşey biliyorsanız bunun üzerine konuşun bilmiyorsanız insanları saçma çözümlerinizle meşgul etmeyin!!!!!!
foruma soruyoun
şaçma sapan bir msj yazmışınız.
madem arkadaş soru sordu.kimse cvplamadı bende araştırıp arkadaşa söyledim.evet çözüm bu.telefona çekecek resimi sonra dolunca hafızaya aktaracak.
bumu çözüm diyosun telefonu ben mi yaptım üreticisine soracağın soruyu neden foruma soruyosunki.hem size neoluyoo onu anlamadım.
burası yardımlaşma forumu.:off:

--------------- Ekleme ---------------

foruma soruyoun
şaçma sapan bir msj yazmışınız.
madem arkadaş soru sordu.kimse cvplamadı bende araştırıp arkadaşa söyledim.evet çözüm bu.telefona çekecek resimi sonra dolunca hafızaya aktaracak.
bumu çözüm diyosun telefonu ben mi yaptım üreticisine soracağın soruyu neden foruma soruyosunki.hem size neoluyoo onu anlamadım.
burası yardımlaşma forumu.:off:

araştırmadan soruyosunuz.
evet çözüm ya hafızayı telefona çevirip susmak.
yada hafıza kartını daha yüksek hızda çalışanını almak.
çözüm bu.
biraz araştırsaydınız kolayca forumda bulabilirdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt