C6 yanlış fw paketi yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
C6 yanlış fw paketi yardım !
arkadaşlar c6 telefonuma v20.0.43 germany paketini flashladım klavyedeki harflerin yerleri değişti turkey paketide daha çıkmadı ne yapabilirim lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebilecek yokmu arkadaşlar acil durum sinir oldum kafayı yıcem ya

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
arkadaşım almanya paketinin rofs2 dosyasıni nokia fw editör ile aç ve türkçe dil paketini yükle sonra yeniden flaşla. Türkçe kullan.

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım dil zaten türkçe kullanılabiliyor dediğin işlemi yaptım zaten ama sonuç aynı klavye hala alman klavye z harfine basınca y çıkıyor çoğu harf aynı karıştı tuşlar alman klavye oldu başka bir çözüm yokmu

-hasangun-

-hasangun-

Üye
arkadaşım dil zaten türkçe kullanılabiliyor dediğin işlemi yaptım zaten ama sonuç aynı klavye hala alman klavye z harfine basınca y çıkıyor çoğu harf aynı karıştı tuşlar alman klavye oldu başka bir çözüm yokmu
hacı abi önce 20.042 den türkçe dil paketini çıkar sonra 20.043 e o türkçe dil paketini ekle başka çaren yok!tabi 20.043 den önce türkçeyi sil sonra ekle

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım saolasın dediğin işlemi yapmıştım zaten ama sonuç hüsran ilginiz için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

neyse klavyeyi geçtik de v20.0.42 de kullandığımız hackl dosyalarını 43 te kullanabilirmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...