Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
garanti süresi hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45
Üye
Konu Sahibi
garanti süresi hakkında
5800 xm kullanıcıyım telefonu servise gönderdim genpa yetkili servise gitti telefon
telefon garanti süresi 30 iş günü süresi var bu 30 iş günü süresine cumartesi günleri de dahil mi genpa şartlarında
Starsley
Evet dahil 30 gün içinde gelmezse yenisini vermek zorundalar.
sağol peki yenisini almayıp parasını iade isteme hakkım var mı?
Starsley
Verirler ama şöyle cihazın gelene kadar kullanabilirsin yani geçici verirler para isteme hakkın şu anki durumunda mümkün deiL
MaRJiNaL45
Üye
Konu Sahibi
ocağın 25 teslim ettim cihazı bu gün 21 gün oldu cumartesi günlerini de saydığımızda mart 1 kadar gelmezse bakacağız artık bakam ne yapacağımıza
safakk
Üye
evet cumartesileri de dahildir eğer para iadesi yapmak istemezlerse garanti belgesinde yazanları göster ve paranı vermeyecekleri takdirde tüketici haklarına gideceğini söyle eğer hala sorun çıkarırlarsa git ve bir iki hafta içinde bir dava açılır ve sonuçlanarak paranı alırsın tabi olay tüketici haklarına gittiğlnde nokia telefonla seni arayarak davadan vazgeç kaybedersin gibi şeyler söyleyecek kulak asma böyle durumlara davanda ısarcı olup alırsın kolay gelsin
MaRJiNaL45
Üye
Konu Sahibi
hevesim kursağımda kaldı telefon bugun geldi arkadaşlar
Starsley
Hayırlı olsun
MaRJiNaL45
Üye
Konu Sahibi
telefon geldi ama sorunlar halen devam ediyor telefon ovi son haritalarını yükliyecektim kendi kendi ne reset atıyor ekran kararıp geliyor anlamadım gitti
telefonun yazılımı en son versiyon şimdiye kadar hiç bir modife sistemi bile kurmadım servise gitmeden önce telefon durduğu yerde günde en az bir sefer rest atıyordu bakam şimdi ne olacak
Starsley
Eğer aynı sıklıkla olursa yol görünür yine ama bence günde bir normal nokia klasiği