Modların sertifikalısı varmı yada modu sertifikalayıp bana gönderecek birisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Modların sertifikalısı varmı yada modu sertifikalayıp bana gönderecek birisi?
Arkadaşlar şu modları sertifikadan dolayı yükleyemedim telefonu hacklemekte istemiyorum daha önce n95'imi hacklemiştim pişman olmuştum elinde sertifikalısı yada bendekileri sertifikalayıp gönderecek biri varmı?Dosyaları ekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sertifika kişiye özeldir. IMEI'ye göre yani. Başka birinin IMEIsi ile sertifikalandırılmış hiçbir şey yüklenmez.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
opda vermiyor denedim önceden n78 ve n95 için almıştım ama n8'e vermiyor

kasap111

kasap111

Üye
ben opda dan n8'e sertifika aldım ama işe yaramıyor. çoğu pragram ve oyunu sertifikalamıyor.yani en iyisi hecklemek

cabal21

cabal21

Üye
opda vermiyor denedim önceden n78 ve n95 için almıştım ama n8'e vermiyor
veriyor arkadaşım 1-2 gün içerisinde çıkıyor sertifika biraz sabırlı ol. ayrıca n8 dede kullanıyorum sorunsuz her program ve oyunu sertifikalandırdım hiç sorun çıkmadı

melgklay

melgklay

Üye
veriyor arkadaşım 1-2 gün içerisinde çıkıyor sertifika biraz sabırlı ol. ayrıca n8 dede kullanıyorum sorunsuz her program ve oyunu sertifikalandırdım hiç sorun çıkmadı

aynen katılıyorum.. sanırım diğer arkadaş siteden yapmaya çalışıyor..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya peki bu forumdaki signed oyunlar nasıl yapılıyorda herkesin telefonunda çalışabiliyor. Demekki bi yöntemi var ama her babayiğidin harcı değil:hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

oyle değil arkadaşşım verdiği sertifikayla sertifikalıyorum kısıtlı sertifika diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt