Ovi Maps Konumlama Seçeneklerine Wifi/Ağ Seçeneği Eklemek

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş dümdüz benim fw de (Symbian Latino) rofs a salladım çalıştı dur resimde atam

--------------- Ekleme ---------------

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş nasıl olacak dosyaları dümdüz rofs2 nin içine salladım:D
belki çok alakasız ama dosya önbellekleme ile alakası varmı?:D

openstar

openstar

Üye
Şimdi Rofs içine atıca 9 adet aynı dosyadan buluyor (toplamda 64 dosya), üzerine yazılsın mı diye soruyor..
Var olan bu 9 dosyadan birinden kaynaklanıyor olabilir..
Sen içine atarken bu 9 dosyanın üzerine yazdırmamış, kalan dosyaları rofs içine atmış olabilirmisin?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Yok o benimkindede waR ama bende oLmuyoR.

anilvasif

Üye
bende secenek cıktı ama konumlama yapmadı
konumlama yapmak ıcın hangı ozellıklerın acık olması lzm arkadaslar

palasibo

Üye
Teşekkür ederim kardeşim benim telde gayet güzel çalıştı emeğine sağlık...

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
bende secenek cıktı ama konumlama yapmadı
konumlama yapmak ıcın hangı ozellıklerın acık olması lzm arkadaslar
Bulunduğunuz ortamda wireless line yani kablosuz internet olup ona bağlanmanız gerekir , eğer wireless line hatları şifreliyse yine bağlanamazsınız . Konumlamayı denedim bende çalışıyordu bunlara dikkat ederek yeniden deneyin.

anilvasif

Üye
evdekı her zmnkı wifi yi deniyorum ama bırturluı konumlama yapmadı megalomaminaxın fw sını kullanıyom aynı sorunu yasıyanlar varmı

palasibo

Üye
Konumlama yapmak için küçük kırmızı noktaya basıyomusun?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
ArkadaSLar biR cogunuzun yaptıgı hata. ÖnceLikLe haritaLardan haritayı yükLeyecekSiniz. Ondan sonRa konumLama yapabiLirSiniz. TeLefon haRitayı biLmeden konumLama yapamaz deneyin ondan sonRa yoRum yazın. Haritanızda waRSa fw de probLem waRdıR.

anilvasif

Üye
haritada var kırmızı dugmeyede basıyom tam camın onunede koyuyorum normalde yardımlı gps ten anında buluyodu camın onundede wi-fi cok net cekıyo hanı
google maps sorunsuz calısıyor ama bunda bır turlu wıfı ıle konumlandırma yapamadım...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
wi-fi oLmadıgı içn şuan deneyemiyoRum ^^.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
haritada var kırmızı dugmeyede basıyom tam camın onunede koyuyorum normalde yardımlı gps ten anında buluyodu camın onundede wi-fi cok net cekıyo hanı
google maps sorunsuz calısıyor ama bunda bır turlu wıfı ıle konumlandırma yapamadım...

Birde Şu şekilde deneyebilir misin.

Yer>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> Tümleşik Gps - Wifi/Ağ Seçili olsun sadece.
Konumlama Sunucusu> Kapalı

Bende Bu şekilde ve 2 ,3 saniyede Konumlamamı yapıyor.

anilvasif

Üye
gps ayarlarında denemedıgım secenek kalmadı :)))

anilvasif

Üye
size birsey dedıgım yok eskı 3.4 ovi harıtalarda ztn wifi secenegı vardı ozmnlar calısıyordu sorunsuz ama sımdı 3.6 da ekleyınce calısmadı vardır bı hassas noktası :)))

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
teşekkürler

Üst Alt