Telefonum sürekli internete bağlanmaya çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum sürekli internete bağlanmaya çalışıyor
Telefonda internet bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu bugün wlan dan internete girdim fakat çıktığım halde bağlanıyı kesmiyor ben kapatıyorum o tekrar bağlanıyor wlanı hedeflerden kapattığımda bu sefer hat üzerinden bağlanmaya çalışıyor.birde pc de ovi suite donuyor açılmıyor :( sebepleri nedir acaba

omerynd

omerynd

Üye
Nokia email programı bunu o yapıyor o yüklü olabilir bir bak. Hatta Kullanmıyorsan kaldır

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
evet onu yükledim ondan sonra oldu galiba :)

mucaht

Üye
Seçenek mini uy. çevrim dışı yaparsan sürekli bağlanmaya çalışmayacaktır.

dostumcx

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var bunu nasıl çözelim sanki vürüs var durmadan bağlı kalıyo internete kesiyorum tekrar giriyo
bi cözüm bulamadım seçeneklerden yaptım çerrimdişi mod yaptım ama olmadi bunu neyin yaptığini nasıl bulcağiz lütfen biri yardim etsin tl kalmadı cepte damlaya damla göl oluyo ...

asill123

Üye
Valla kardeş çok sağol çözümünü bir türlü bulamamıştım en sonunda kapatabildim bu sürekli bağlanmayı

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var bunu nasıl çözelim sanki vürüs var durmadan bağlı kalıyo internete kesiyorum tekrar giriyo
bi cözüm bulamadım seçeneklerden yaptım çerrimdişi mod yaptım ama olmadi bunu neyin yaptığini nasıl bulcağiz lütfen biri yardim etsin tl kalmadı cepte damlaya damla göl oluyo ...

Uygulamalar > E-Posta uygulamada kayıtlı olan hesapları sil.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
google maps i konumumu paylaş olarak kapatmışsanız eğer arada bir bağlanıp konum güncellemesi yapar...

Dampierre

Dampierre

Üye
1 hafta internetsiz bırak telefonu, değerini anlar sürekli bağlanmaz :D Şaka bir yana bendede aynı sorun vardı bir tüerlü çözememiştim en sonunda flashladım düzeldi.

frey29

frey29

Üye
arkadaslar menu:ayarlar:baglantı:ayarlar:1 ylnız wlar 2her zaman sor 3 her zaman sor mail programı varsa kaldır sorun düzelmediyse *7370 kare deneyin oda olmazsa hard format açma kapama tuşu yes ve kamera tusu deneyin.... arkadaslar sakın telefonları hekletmeyin versiyon yükseltcem diye piem costum degiştiginden tlefonlar aptallasıyor vede çöküyor servisde yedek flas olmazsa telefon elinde oyuncak kalıyor her zaman nokıa güncellemesini bekleyin

serkanet

Üye
silmenize felan gerek yok maile girin sekronizasyonu günde bir yapın bağlanmayacaktır

tasarimx

Üye
e mail ayarını şöyle yap : menü -uygulamalar-e-posta-ayarlar-(eğer varsa mail adresini seç=yoksa olay başka yerden)-otomatik alma-alım günlerini (tikleri kaldır) ok .
ben böyle düzeltmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt