Telefon Önerisi Sınırsız Bütçe

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkant

furkant

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi Sınırsız Bütçe
Arkadaşlar aklımda iki telefon var bunları yazıyorum, daha farklı önerebileceğiniz telefonlarda olabilir. Lütfen önerileriniz tarafsız olsun ve özelliklerini bilmiyorsanızda öneri yapmayın.

1-Samsung Galaxy S2
2-Sony Xpreia Play

Starsley

Sınırsız bütçen varsa iphone 4 al hava atarsın sırf onun için diyorum sen ne gibi özellikler arıyosun onu söyle

Revengeful

Emekli Yönetici
İPhone 4 :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Tamamen kullanma amacına bağlı çok oyun oynarım oyun bağımlısıyım diyosan Sony Ericsson Xperia Play al ama yok ben çok oyun oynamam dersen Galaxy S 2'yi tek geçerim :)

furkant

furkant

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iphone 4 (ios4 hariç) her türlü bu telefonların gerisinde kalıyor. İki telefonda daha çıkmadı Barcelonada tanıtılıyor şuan. Mesela Galaxy s2 de FPS oynamak pc deki gibi oluyor. Mause den daha bile zevkli olabilir belki. Bu videoyu izle.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bütçe sınırsızsa sağ cebine galaxys2 sol cebine iphone4 arka cebine htc desire 2 elinede bir tane n8 al :ehe

şaka yapıyorum tabikide paran varsa sana yeni çıksan Htc Desire 2 yi öneriyorum iphone4 2500 lira gerek yok bence desire2 harika

pRime.

pRime.

Üye
SE Xperia Play alabilirsin. Ama şahsi önerim Iphone4 tür. Çok oyun oynarım diyorsan Iphone4 al milyonlarca oyun var Appstoreda...

furkant

furkant

Üye
    Konu Sahibi
bütçe sınırsızsa sağ cebine galaxys2 sol cebine iphone4 arka cebine htc desire 2 elinede bir tane n8 al :ehe

şaka yapıyorum tabikide paran varsa sana yeni çıksan Htc Desire 2 yi öneriyorum iphone4 2500 lira gerek yok bence desire2 harika

Abi onu düşndümde radyasyon olayı canımı sıktı hesapladım 2 günde kanser oluyorum öyle alırsam :aha:
desire 2 yide hemmen inceliyorum

--------------- Ekleme ---------------

SE Xperia Play alabilirsin. Ama şahsi önerim Iphone4 tür. Çok oyun oynarım diyorsan Iphone4 al milyonlarca oyun var Appstoreda...
İphone 4 konusunda tedirginim yeni çıkacak oyunlar falan çalıştırırmı diye teknolojiside eski kalıyo bu telefonlara göre yani onu alacağıma iphone 5 i beklerim ki onunda fiyatı uçar heralde. 2500 lira rahat olur. Forumdan bir arkadaşta demişti mesela 2500 liranın 1500 lirasına telefon alırım gerisiyle ps3 alırım bu kadar oyun delisiysem dedi örnek olarak yani gayet mantıklı bi düşünce bence. Neyse aradaşım Xperia play önerini değerlendiriyorum...

pRime.

pRime.

Üye
Emin ol Iphone4 hala diğer telefonlarla yarışabilecek kapasitede ve yeni oyunların da hepsini çalıştırır merak etme. Ayrıca tekrar söylüyorum: Oyun oynayacaksan Iphone4 al her platformdan daha fazla oyuna sahip.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
galaxy s bile iphone dan daha iyi kesinlikle galaxy 2 derim ben

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
HTC Desire HD'de çok güzel bence bakmanı tavsiye ederim 1600 lira filan fiyatı da.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
iphone nun modası geçti artık :ehe:ehe galaxy 2 al derim :naughty:

furkant

furkant

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire beklediğimi vermiyor mesela yazdığım telefonların yanında çok sönük kalıyor :/

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hava atmak için iphone almaya degmez al bi samsung galaxy s veya wave 2 bak keyifine kardeşim

starkiller60

Üye
n8 al bence

12mp kamera
sar değeride 1.0 W/kg gibi bişeydi ki uzmanlar 1.0 ve düşük olanı önerirler
bluetooth
wlan
vs. gibi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sınırsız bütçen varsa vertu al :D :ehe

hoss

hoss

Üye
galaxy s2 , lg optimus 2x ve xperia arc tan birini alabilirsin

silver021

silver021

Üye
Galaxy s iphone 4le türdeş gibi görünsede birincisi ekraniyla fark atarki superamoledi gözüyle görmüs birisi ne demek istedigimi anlar. ikincisi ise galaxy s 2 dunyanin en iyi cep bilgisayari suan icin. içinde çift çekirdek islemcisi 1gbda ramiyle muazzam derecede mükemmel bir smartphone. ayrica anroid şuan icin iphonedan dahi daha gelismis bir altyapiya ve yaygınlıga sahip ;)

61semih

61semih

Üye
motorola atrix 4g pıyasadakı en ıyı telefon aksını soylıyen varsa nedenıyle soylesın :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt