N8 Ekran koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
N8 Ekran koruyucu
Arkadaslar N8 de ekran koruyucu (yani tuslar kilitlendikten ve isiklar sondukten sonraki ekran) sadece saat gun ve tarih gozukuyor.cevapsiz arama sms ler yok..acaba bunu degistirmenin bir yolu var mi veya cevapsiz arama ve smsleri eklemin bir yolu var mi? tesekkurler.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bi çözümü olduğunu sanmıyorum sadece tuşlar kilitliyken menü tuşuna basınca mesaj ve cevapsız çağrılar görünüyo

ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet ama cok sacma cevapsız aramaları gormek icin bir tusa basmak lazim yani sık sık telefonu kontrol edecez arama var mı diye aslında bir çözümü olmalı..bende bilmiyorum bakalım belki vardır..

muratcan1905

Üye
eğer sms gelirse ekran kilitliyken menü tuşunun ışığı yanıp sönüyor cevapsız çağrılarda da öyledir büyük ihtimal

muratcan1905

Üye
O zaman Nokia Bubbles e bakmanı öneririm.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet bubbles icinde menu tusunu kullanmak gerekiyor denedim onu.

AYNA

AYNA

Üye
tam aradığın gibi bir program var tuşları kitler kitlemez devreye giriyor ve saat tarih mesaj cevapsız çağrılar hepsini gösteriyor.eve gidince adına bakıp yazayım olur mu işteyim şuan..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tam aradığın gibi bir program var tuşları kitler kitlemez devreye giriyor ve saat tarih mesaj cevapsız çağrılar hepsini gösteriyor.eve gidince adına bakıp yazayım olur mu işteyim şuan..
eyvallah cok tesekkur bekliyorum lutfen..

cabal21

cabal21

Üye
ekranda gözükmesine gerek var mi ki. Bildirim ışığını ayarlarsan sms ve cevapsız çağrı olunca hızlı bir şekilde çakarak belli eder zaten.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
inanin onu yeni farkettim (isigi) bende slikon koruma var isigin gorunmesine engel oluyomus..buda bi cozum tesekkurler kardes..

AYNA

AYNA

Üye
eyvallah cok tesekkur bekliyorum lutfen..

kardeş ben telefonu sattığım için programı deniyemedim ama hatırladığım kadarıyla bu programdı.sana upload ettim indir bi dene tamam mı sonucu haber verirsin bana..programı açıcaksın ondan sonra aktif oluyor ve multitaskinkte görünmüyor..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tesekkur ederim kardesim ugras verdin..ama program lockscreen yani menu tusuna basilinca cok kisa bir sure gorunur yani surekli degil..sagol dostum.

AYNA

AYNA

Üye
önemli değil kardeş.hımm anladım demek istediğini sen sürekli görünsün istiyorsun.bende n8 olmadığı için bilmiyordum n8'in sürekli görünüyor olduğunu pardon..

-omer-

-omer-

Üye
hocam link kırık programın adını versen veya bdaha upload etsen

Uruloki

Uruloki

Üye
nokia sleeping screen var hiç bakan oldumu hem ekran koruyucu hemde mesaj arama gibi şeyleri ekranda gösteriyor

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
n8i bilmiyorum ama c7 de ayarlar telefon bildirim ışıklarını açarsan menü tuşu yanıp sönüyor cevapsız aramalarda ve mesajlarda oluyor

----------Eklendi @ 10:24:01 ---------- Yazıldı @ 10:23:15 ----------

ya ben onu telefona yükledim olmadı neden acaba?:allalla:
nokia sleeping screen var hiç bakan oldumu hem ekran koruyucu hemde mesaj arama gibi şeyleri ekranda gösteriyor

-omer-

-omer-

Üye
onu denedm galiba tam hatrlamıyorm :D onu kurdgmzda sağ taraftaki kilit tusunu kullanablyor muyuz?

----------Eklendi @ 10:39:48 ---------- Yazıldı @ 10:38:12 ----------

n8i bilmiyorum ama c7 de ayarlar telefon bildirim ışıklarını açarsan menü tuşu yanıp sönüyor cevapsız aramalarda ve mesajlarda oluyor

menü tusu acık o ısıktan baska ekranda da görmek istiyorum arkadasm :D (h)

Üst Alt