PR2.0 Çıkış Tarihi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
PR2.0 Çıkış Tarihi?
pr1.1 benim kod'a gelmedi (059D956) ama hala şubat sonuna doğru pr2.0 ın geleceğinin haberini almıştık. kesin bir tarih verebilecek olan arkadaşlar belki vardır diye soruyorum.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
martta hatta nisana dogru gelir pr 2.0

mahirmete

mahirmete

Üye
Bizim koda da eylül ekim gibi çıkar galiba :):)

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia N8 Facebook sayfasında pr2.0 15 şubat tarihi verilmiş pr3.0 da yazın diyor kesin biz pr1.1 i yüklemedik daha pr2.0 bugün çıkma ihtimali nedir nokia ya göre bugün çıkıyormuş:)

melgklay

melgklay

Üye
1.1 gelmeden 2 gelemezki!!! aslında çoğu koda geldi ama 2 tane kaldı.. bunlarda türkiyedekilerin kodları.. bekleyecez şimdilik..

Uruloki

Uruloki

Üye
nokia çalışanlarından aldığım bir bilgiye göre martta hatta videosunuda vermişti

blackbird48

blackbird48

Üye
1.1 gelmeden 2 gelemezki!!! aslında çoğu koda geldi ama 2 tane kaldı.. bunlarda türkiyedekilerin kodları.. bekleyecez şimdilik..
arkadaşım bnm cihazada gelmemişti pr1.1 ama ben nokıa care tim de çalışan teknık servıstekı elemana söledim çocuk 2 dakkada yükledi ve şunuda sölim bu kadar eziyete değmedi demiş bi arkadaş ama değmiş çünkü ben bir çok fark gördm her anlamda daha stabil çalışıo ve ofıs prolarına lısanslamışlar yani sayfa düzenle çalışıo kendi çalışma sayfanı yapabiliyorsun bence çok ii ve tavsiyem boşuna beklemeyin gidin en yakın nokıa şubesine yükletin pr 1.1 i boşuna eziyet çekmeyin

rizabakir

Üye
valla arkadas p.r 1.1 le fazla bi degisiklik yok ama size suna derim telefonu daha cok seveceksiniz.neden mi?telefon bariz bi sekilde daha seri ve akici olmus,artik 2.0 ,3.0 la nasil olur.sabredin derim

suat1111

suat1111

Üye
nokia care deydim bugun adam bana gelmedi dedi modada

blackbird48

blackbird48

Üye
nokia care deydim bugun adam bana gelmedi dedi modada
arkadaşım şansın yok ben marmariste nokıa cer tiim de çalışan teknık sers arkadaşıma sordum ne üzülüyon ya bizde var dedi ve yaptı şunuda sölim ekstra özellik yok gibi ama bence Quıckofısın lısanslı düzenleme modu başlı başına bi devrim bnm için ayrıyeten cihaz f16 olmuş uçuyo hızlı yani

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
kubde millet pr1.1 flash atım zar zor yükledi bende dahil PR2.0 herhalde mayıs 2012 de gelir

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Ben daha Pr 1.1 i yükleyemedim 2 gelene kadar 1 sene geçer bu gidişle :D

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha Pr 1.1 i yükleyemedim 2 gelene kadar 1 sene geçer bu gidişle :D

bende pr1.1 i bu gün yükledim hiç bir sorun olmuyor ürün kodun değişmiyor garanti dışı da kalmıyor sen de denemelisin. bu arada gerçekten hızlandı telefon.

intoman

intoman

Üye
Bizim koda da eylül ekim gibi çıkar galiba :):)

Arkadaşlar Nokia N8 Facebook sayfasında pr2.0 15 şubat tarihi verilmiş pr3.0 da yazın diyor kesin biz pr1.1 i yüklemedik daha pr2.0 bugün çıkma ihtimali nedir nokia ya göre bugün çıkıyormuş:)

pr 1.1 geldi arkadaşlar sadece siz yükleyemediniz türkçe versiyonlu 1.1 mevcut indirip telefona atmak size kalmış onuda nokia yapacak deil .

mmtazz

Üye
pr 1.1 geldi arkadaşlar sadece siz yükleyemediniz türkçe versiyonlu 1.1 mevcut indirip telefona atmak size kalmış onuda nokia yapacak deil .
lınk werebılırmısın pekı kardesım ındırılerım sorguluoruz yok guncelleme dıo sen bı lınk wer ordan ındırıp gorelım ısımızı ozmna

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
geldi diyen arkadaş çıktı da biz mi göremiyoruz :) daha beklemedeyiz işte senin telefonun kodu neydi hem ben navifirmden phonexi ile flashlamak zorunda değilim

emircebi

emircebi

Üye
ya geldi falan diyorsunuz da hackli halini yüklemeye ne gerek var telefon orjinal hackli yolla güncelleme yapıyoruz böyle olmaması lazım.. Ben bekliyeceğim son bekleme tarihi 01.01.2012 :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
o kadar da sürmez :D gelir 1 hafta içinde bence çünkü pazar günü navifirmde 059D ile başlayan güncelleme dosyaları 5-6 taneydi bugun baktım 20 felan var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt