Dogru söylüyorsun, daha cogu arkadas pr1.1 i yükleyemedi.Bizim koda da eylül ekim gibi çıkar galiba![]()
arkadaşım bnm cihazada gelmemişti pr1.1 ama ben nokıa care tim de çalışan teknık servıstekı elemana söledim çocuk 2 dakkada yükledi ve şunuda sölim bu kadar eziyete değmedi demiş bi arkadaş ama değmiş çünkü ben bir çok fark gördm her anlamda daha stabil çalışıo ve ofıs prolarına lısanslamışlar yani sayfa düzenle çalışıo kendi çalışma sayfanı yapabiliyorsun bence çok ii ve tavsiyem boşuna beklemeyin gidin en yakın nokıa şubesine yükletin pr 1.1 i boşuna eziyet çekmeyin1.1 gelmeden 2 gelemezki!!! aslında çoğu koda geldi ama 2 tane kaldı.. bunlarda türkiyedekilerin kodları.. bekleyecez şimdilik..
arkadaşım şansın yok ben marmariste nokıa cer tiim de çalışan teknık sers arkadaşıma sordum ne üzülüyon ya bizde var dedi ve yaptı şunuda sölim ekstra özellik yok gibi ama bence Quıckofısın lısanslı düzenleme modu başlı başına bi devrim bnm için ayrıyeten cihaz f16 olmuş uçuyo hızlı yaninokia care deydim bugun adam bana gelmedi dedi modada
kubde millet pr1.1 flash atım zar zor yükledi bende dahil PR2.0 herhalde mayıs 2012 de gelir

Ben daha Pr 1.1 i yükleyemedim 2 gelene kadar 1 sene geçer bu gidişle![]()
Bizim koda da eylül ekim gibi çıkar galiba![]()
Arkadaşlar Nokia N8 Facebook sayfasında pr2.0 15 şubat tarihi verilmiş pr3.0 da yazın diyor kesin biz pr1.1 i yüklemedik daha pr2.0 bugün çıkma ihtimali nedir nokia ya göre bugün çıkıyormuş![]()
1.1 gelmeden 2 gelemezki!!! aslında çoğu koda geldi ama 2 tane kaldı.. bunlarda türkiyedekilerin kodları.. bekleyecez şimdilik..
lınk werebılırmısın pekı kardesım ındırılerım sorguluoruz yok guncelleme dıo sen bı lınk wer ordan ındırıp gorelım ısımızı ozmnapr 1.1 geldi arkadaşlar sadece siz yükleyemediniz türkçe versiyonlu 1.1 mevcut indirip telefona atmak size kalmış onuda nokia yapacak deil .