Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi
arkadaşlar bi telefon almayı düşünüyorum fakat aklımda belli bi model yok çok özellikli bişi olmasınada gerek yok aradığım birkaç şey var

tuşlarının büyük ve kolay basılabilir olması
ekrandaki yazı karakterlerinin çok küçük olmaması
sağlam olması yani 1 kere düşünce parçalanmaması (çelik kasa tercihimdir )
ve fiyatnında 400 tl yi geçmemesi .

acaba bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir telefon varmı ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
NOKIA C5 tek geçerim tam senin istediğin model üstelik fiyatı 350 civarı özellikleri harika

farukozer4444

farukozer4444

Üye
c5 alma bence güzel değil. ben de ilk ondan alacaktm beğenmedm. c3 aldm. çok güzel klavyeli wirelessli. 350 tl

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
c5 alma bence güzel değil. ben de ilk ondan alacaktm beğenmedm. c3 aldm. çok güzel klavyeli wirelessli. 350 tl

hmmm sen kendini şu akıllı zannedenlerdensin galiba a benim cahil forumdaşım adam bizden wifili telefonmu önermemizi istedi? Adam tuşları büyük olsun diyor c3 gördüğüm en küçük tuşlara sahip telefon ve adamcağız almışken özellikli birşey alayım diyor c5'te 3g/gps/görüntülü görüşme/3.2 kamera/s60v3 yazılım var c3'te ne var wifiden baska ? Hem adam o kriterlerdeki bir telefon istese e63 önerirdik bir daha fikrini söylerken baskasının fikrini ezmeye kalkmaki ezikliğin ortaya çıkmasın.

Starsley

C5 ablam kullanıyo tam sana göre süper bi telefon

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar telefonu babama almayı düşünüyorum bende c3 kullanıyorum ve ben bile görmekte zorlanıyorum tuşları =) c5 olabilir evet teşekkürler tavsiye için başka varmı bldiğiniz ?

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
monte al daha iyi

Starsley

Monte 450 lira adam dokunmatik deil tuşlu istiyo başlığı okumadan cvb verme

farukozer4444

farukozer4444

Üye
hmmm sen kendini şu akıllı zannedenlerdensin galiba a benim cahil forumdaşım adam bizden wifili telefonmu önermemizi istedi? Adam tuşları büyük olsun diyor c3 gördüğüm en küçük tuşlara sahip telefon ve adamcağız almışken özellikli birşey alayım diyor c5'te 3g/gps/görüntülü görüşme/3.2 kamera/s60v3 yazılım var c3'te ne var wifiden baska ? Hem adam o kriterlerdeki bir telefon istese e63 önerirdik bir daha fikrini söylerken baskasının fikrini ezmeye kalkmaki ezikliğin ortaya çıkmasın.
biraz daha düzgn konuşursanız daha güzel olur. üsteğmensiniz sonuçta. yeni üye fln değilsnz. yakışmıyorr. ben sadece fikrimi söledm. başkasının fikrini ezmek değil bu.. kolay basılması derkn belki q klavyeyi kolay kullanabilecek. ve ben sadece bana göre c5 in güzel olmadığını söledm. ben parasına göre , ekrandaki karakterlern büyük olmasına göre , ve c5 in güzel olduğunu düşünmediğim için c3 ü söledm. eğer bir şey diyecek olursa konuyu açan arkadaş sölerdi. güzel bi konuşma değil bu..

Starsley

400 lirayı geçmicek diyor sen 450 liralık söylüyosun adam tuşlu diyor sen dokunmatik diyorsun

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar tuşlu 400 ü geçmicek . tuşlu derken kapaklı veya kızaklıda olabilir büyük tuşları olsun yeterli . bide sağlamlığı önemli .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt