Ovi Maps Konumlama Seçeneklerine Wifi/Ağ Seçeneği Eklemek

Sponsorlu Bağlantılar

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Maps Konumlama Seçeneklerine Wifi/Ağ Seçeneği Eklemek

Orochi Ustadan ALıntıdır.

Buradaki Dosyaları xplorer ile telefon hafızasına C: ye yapıştır, değiştirilsin mi sorusuna evet de. Eğer kopyalama sorunu veriyorsa rompatcher'dan openall4rp yamasını aktif hale getirip deneyin. Dosyaları kopyaladıktan sonra telefonunuzu kapatıp açın sorun çözülecektir.

AnLatım İçin Teşekkürler Orochi Usta.

• Beğen
Tepkiler: ultrAslan.sefer, D€nizhaN, rohat_2009 ve 9 diğerleri

PriZm

PriZm

Üye
NFE den ekleyincede çalışıyormu?

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi

Nfe de bu komutları denemedim ancak Alper arkadaşımızdan aldığımı denemiştim çalıştıramamıştım. (Sorun bende de olabilir.)

Nfe 'de denersen sonuçları yazarsan sevinirim (:

PriZm

PriZm

Üye
Yarın zamanım olursa deneyip sonuçları ve resim atarım:)

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın (:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
private 10202BE9 klasöründe cre uzantılı dosyalar var onlar 10202Be9 klasörüne atılmaz acaba uzantısı txt mi olucak

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
Private
Resource
Sys

Klasörlerini O şekilde C: telefon hafızası yani ona yapıştır deyip üzerine yazılsın mı seçeneğini onaylayın telefonu kapatıp açın çalışıyor.
Bende 10202Be9 klasörü içinde .cre uzantılı duruyor ve Şu anda çalışıyor üstelik konumlama bile yaptım.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
oLdu bende yaptım teşekkürLer.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim (: Nfe ile mi yaptınız dediğim gibi mi?

PriZm

PriZm

Üye
NFE ile yaptım çalışıyor:)

--------------- Ekleme ---------------

Resim koymayı unuttum:S

alper0642

Üye

Nfe de bu komutları denemedim ancak Alper arkadaşımızdan aldığımı denemiştim çalıştıramamıştım. (Sorun bende de olabilir.)

Nfe 'de denersen sonuçları yazarsan sevinirim (:

arkadaşlar nfe ile de çalışır. şu an bende de çıkmıyor, çıkmama nedeni ise Türkçe dil dosyalarını eklemek için yine orochi'nin yayınladığı T9 ve Türkçe dil dosyaları ile ilgili modu attıktan sonra wifi seçeneği kayboluyordu. T9 dosyalarını atmadan önce wifi seçeneği geliyor, T9 dosyalarını atınca wifi kayboluyordu, orochi bu düzenleme ile T9 da wifiyi kapatan yani çakışmaya neden olan dosya onu düzeltmiş,

ayrıca 10202be9 klasörü içinde cre dosyası diyen arkadaşlar evet, 10202be9 klasörü içinde cre uzantılı dosya olabiliyor, hep txt.lerden oluşan bir klasörü değil, gördüğünüz zaman yanlış algılamayın.

fw.yi düzenleme yapmadan c'ye kopyalayarak çalışıyor ise, bu düzenlemeyi nfe ile fw.ye attığınız zaman sonuç yine aynı olacaktır. yani olumlu olacaktır. güzel çalışma, tebrikler

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nfe ile de çalışır. şu an bende de çıkmıyor, çıkmama nedeni ise Türkçe dil dosyalarını eklemek için yine orochi'nin yayınladığı T9 ve Türkçe dil dosyaları ile ilgili modu attıktan sonra wifi seçeneği kayboluyordu. T9 dosyalarını atmadan önce wifi seçeneği geliyor, T9 dosyalarını atınca wifi kayboluyordu, orochi bu düzenleme ile T9 da wifiyi kapatan yani çakışmaya neden olan dosya onu düzeltmiş,

ayrıca 10202be9 klasörü içinde cre dosyası diyen arkadaşlar evet, 10202be9 klasörü içinde cre uzantılı dosya olabiliyor, hep txt.lerden oluşan bir klasörü değil, gördüğünüz zaman yanlış algılamayın.

fw.yi düzenleme yapmadan c'ye kopyalayarak çalışıyor ise, bu düzenlemeyi nfe ile fw.ye attığınız zaman sonuç yine aynı olacaktır. yani olumlu olacaktır. güzel çalışma, tebrikler

Cevap için teşekkürler hocam (: Sorduğum sorularıda sıkılmadan cevapladığınız için yine teşekkür ederim (:

alper0642

Üye
Cevap için teşekkürler hocam (: Sorduğum sorularıda sıkılmadan cevapladığınız için yine teşekkür ederim (:
estağfurullah, hocalık kim, biz kim, sadece bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Allaha emanet ol kardeş

openstar

openstar

Üye
NFE ile çalışmadı...
C: ye atınca çalıştı..
Neden NFE de çalışmadı acaba..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
NFE den atınca E ye atıyoR çünkü o yüzden.

PriZm

PriZm

Üye
ben dümdüz NFE den attım çalıştı:S

Utk4n*

Utk4n*

Üye
FW ye göRe değişiyoR.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
ben dümdüz NFE den attım çalıştı:S

Biraz önce bende Nfe ile attım çalıştıramadım , arama özelliğinide bozdu hatta :d:

Ama dediğim gibi atarsanız Cfw ne olursa olsun sorun çıkarmayacaktır sanırım.

Üst Alt