nokıa N8 süper sorun yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
nokıa N8 süper sorun yardım
arkadaşlar yardım nokıa N8 cihazım var versiyon güncelledim sonra Phoenix programı ile alt versiyon yükledim yanlız cihaz açılmıyor açma kapama tuşunu basılı tutuğumda titriyor ama tık yok ne yapmam gerekli nasıl hallederim yardım bilğisayarda görmüyor

exalted55

exalted55

Üye
phoenix ten eski orjinal versiyonunu yükle cihaz açılmasa bile phoenix yapıyor burada tam anlatımı var. Bende de benzer problem olmuştu N97 de phoenix hallediyor.

vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
kardeş açmıyor hata veriyor anlatım varsalink vere bilir misin rica etsem

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia telefonların genel sorunudur bu bir onceki güncelle sürümünü yükleyemessiniz

vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
nokia telefonların genel sorunudur bu bir onceki güncelle sürümünü yükleyemessiniz
yüklemeye çalıştım cihazım açılmıyor şu anda açılmıyor açma tuşuna bastığımda bir defa titrisim oluyor çok kısa ama açılmıyor pc de görmüyor ne yapmam gerekli nasıl düzelte bilirim yardım

maktama

maktama

Üye
alt versiyon yükleyemezsiniz. Güncellediyseniz artık o güncel sürümü yüklemelisiniz. Phoenix ile dead flash atmalısınız. Forumda anlatımı var.
Garantisi varsa garanti dahilinde nokiashoplarda yükleme yaptırabilirsiniz, şansınız varsa ücrestsiz olarak.

webplayer

webplayer

Üye
Telefonu güncellediysen Phoenix ile eski versiyonu yüklememen gerekirdi. Yeni versiyonun Phoneix'e gelmesini bekle onu kur belki düzelir.
@exalted55 avatarındaki fotoğrafın tam halini yani yüksek çözünürlüklü halini bana gönderebilir misin acaba? :)

vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
Phoneix için yeni versiyon linki varmı acaba

maktama

maktama

Üye
Phoneix için yeni versiyon linki varmı acaba
32/64 bit win 7 destekli(

sadece 32 bit win 7 destekli

tabii hepsi xp vista destekli.
Ekleme: yaa ikinci linktekinin win7'nin sadece 32 bit olanınını desteklediğini biliyorum da, ilk linktekini tam hatırlayamadım. Hani 64 bit win 7 kullanıyorsan ilk linki indirmeden bi araştır, ben 3g internet kullandığım için kota sorunum var, yoksa hemen indirip deneyecektim. Kusura bakma.
Ekleme 2: ilk link de 64 desstekli DEĞİLMİŞ: SADECE 32 bit win7 destekliymiş.

Ekleme3:

32/64 bit destekli versiyonu
Ekleme4: 2. linkin 64bitte de çalıştığını söylemiş birisi imart forumunda.
hiçbirini kullanmadım.

vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar N8 son versiyonu nerden bula bilirim

vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
bu program ile indirdim ama ürün kodu nedir bilmiyorum ki

vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılmıyor hiç

gercori

Üye
telefonu nerden aldın ne renk

maktama

maktama

Üye
telefon açılmıyor hiç
hımmmm, bak ben orasını unutmuştum:d: Pardon:ah her ülkenin her rengin kodu farklı, renginden de çözebilirsin, ya da kutusu varsa belki kutusunda product code yazıyor olabilir, bu sadece tahmin.

Utku

Utku

Üye
nokia shopa ver 1-2 saatte halledip geri verirler yada garantiye ver 2 haftada alırsın telefonu

gercori

Üye
nokia shop a ver bence servise göre daha az şey biliyorlar en azından yazılama müdahale diye garanti dışı kalmaz

vefa_18

vefa_18

Üye
    Konu Sahibi
reng gırı renk

egitimtube

Üye
Denedinmi denemedin mi bilmiyorum birde şunu denermisin Kapatma tuşuna yaklaşık 15 saniye bas malum batarya çıkarılmadığı için böyle bir resetleme olayı konmuş İnşAllah sorununu çözer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt