X6 internetten video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
X6 internetten video izleme
Selam arkadaşlar.Ben 2 gün önce X6 aldım.İnternetten (youtube)'den video izliorum fakat uzantısı mp4 olsun mpg olsun ya da hd kalitede videolar olsun,onları online izleyemiyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?

byesho

byesho

Üye
valla elindeki cihazla bu mümkün değil heleki HD hiç mümkün değil.

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Bilmeden atıp savurmayın hocam. Opera Mobile 10.1 yükeyin sonra hd izlemek istediğiniz videoya gelin. Videoyu önce telefon belleğine kaydedip izleyebilirsiniz

byesho

byesho

Üye
Bilmeden atıp savurmayın hocam. Opera Mobile 10.1 yükeyin sonra hd izlemek istediğiniz videoya gelin. Videoyu önce telefon belleğine kaydedip izleyebilirsiniz

arkadaş zaten youtube den izlediğini söylemiş. benim anlatmak istediğim hd videoyu başka bir şekilde izleyemeyeceği. kayıt edebilir ama donarak izlemek zorunda kalır.

KELGER

KELGER

Üye
arkadaş zaten youtube den izlediğini söylemiş. benim anlatmak istediğim hd videoyu başka bir şekilde izleyemeyeceği. kayıt edebilir ama donarak izlemek zorunda kalır.

niye donuyomuş adam sobayı yakıp öyle izler:naughty:

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Benim cihazda donma sorunu yok..

SilentOne

SilentOne

Üye
bn youtube 480plik videoları çok rahat izleyebiliyom hiç bir takılma flen de yok

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim demek istediğim şu.web için oynatıcı codeclere ihtiyacım var.Mesele Kurtlar vadisinin fragmanını resmi siteden izlemek ya da face'dei mp4 uzantılı dosyaları izlemek istiyorum.Sanırım bu mümkündür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt