Nokia e71 facebook ve youtube sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exelance80

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e71 facebook ve youtube sorunu
Arkadaşlar yardımlarınızı lütfen esirgemeyin..
Ben 2 gün aldım e71i. Facebooka giriyodum aldıgımda ama şimdi giremiyorum.. kısayol facebooka tıklıyorum beyaz ekran gelıo acılmmııooo aynı youtube ıcınde gecerli...
Ama bi wlan adresının sıfresını gırıp google ye facebook yada youtube yazdıgım zaman ordan gırebılıyorum .. ben bunun nedenını ogrenmek ıstıyorum lutfen yardımlarınızı esirgemeyn. Allah razı olsun msaj yazandan.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslarr lutfennn bılen yada fıkrı olan bırı vardır ıllakı .. lutfen kayıtsız kalmayalım yardımlarnzı beklıyorum

osmantaner44

Üye
o an ki intertet baqlantından kaynaklanabilir dostum.bazen bende de facebook simgesine tıklıom qirmiyor.ama 3-5 dk sonra tekrar deniyorum baqlanıyorum.beyaz ekran olduqunda ekranın sol üst köşesinde ilerleme olduqu yerde duruosa yani o simgeyi qörüosan operatorunun internetinden kaynaklanıo takma kafanı :) ama önerim bolt browser yada uc browser u yukle.

exelance80

Üye
    Konu Sahibi
o an ki intertet baqlantından kaynaklanabilir dostum.bazen bende de facebook simgesine tıklıom qirmiyor.ama 3-5 dk sonra tekrar deniyorum baqlanıyorum.beyaz ekran olduqunda ekranın sol üst köşesinde ilerleme olduqu yerde duruosa yani o simgeyi qörüosan operatorunun internetinden kaynaklanıo takma kafanı :) ama önerim bolt browser yada uc browser u yukle.

:S bolt browseri nerden ve nasıl yüklicem yardmcı olurmsn

osmantaner44

Üye
bolt browser die arat forumda yada google dan bulursun dostum.son surumunu indirirsen faceden videoda izleyebilirsin :oke:

Starsley

Uc web güzel bir tarayıcıdır. Onuda forumda bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt