Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 ve wave in kamera farkı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
n8 ve wave in kamera farkı
arkadaşlar n2 ve wave hd video kaydı yapabiliyo. ama biri 12 biri 5 mp. çekilen videolar arasında nasıl bir fark war ????
pRime.
Üye
Lens farkı var. Şöyle ki N8de Carl Zeiss lensi bulunması Waveden çok daha net bir video çekimi yapmasını sağlıyor.
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler
compliant
Üye
merhaba beyler konu açmayı bulamadım ondan dolayı buraya yazıyorum. bu gün n8 aldım ama ne warp ne internet ne gprs ayarı var nasıl yaparım bana bi yardım edin.
azizerkan07
Üye
arada 7 mp fark var bu farkı anlatmıo mu
wawe 720p
n8 1080p
kardeş video çekimi mp ye baglı değildir mesela w995 te 8 mp kamera var w715 te 3.2 mp kamera var ama ikisi de aynı kalitede video çekiyor videoda önemli olan çözünürlük vede fps ( saniyede kaç kare kaydettiği )
Starsley
Video da en önemlisi p dir sonra fps gelir nedeni 5800 30fps n8 25fps ama kaliteye bak biri tv yüksek kalite biri HD kalite
yok artık galaxy S2... iki telefonda 720p bilmeden konuşmamak lazım konu eski ama olsun bu arada wave'de 1080p desteği var işlemcisinde fakat kısıtlanmış iyice araştırıp yazın.