admin konuyu silebilir misin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
admin konuyu silebilir misin?
Nokia turkıye duwarına yazılan yazı we yorumlar bı bakarmsnz ? 5800 android yukledgni iddaa eden bırı war. .

pasha14

pasha14

Üye
Kolpalıyor bence.

''zeus''

''zeus''

Üye
evet doğru! sende bizim siteden 0s 9.4 sistem araçlarınabak,bul,yükle,kullan!! :D :oke:

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Ben bılmem. . Bakalım mesaj we resım gelırse yayınlarız

De-Morgan

De-Morgan

Üye
Bence Hİkaye O arkadaş Android Teması Atmıştır :):ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artık sende android ve 5800 da he

mıttık

Üye
arkadaşlar bu her sitede defalarca verilen bir android arayüz uygulaması forumda araştırırsanız en az 2-3 ayrı konu bulabilirsiniz...
Hem myphone uyg. da iphone arayüzünün kullanımına imkan sağlıyor ama sadece menü tema gibi birşey.........

EĞER HALA FW OLD. İNANIYORSANIZ ARAYIN BÜTÜN İNTERNET AĞINI BUNU YAPIP İNTERNETE VEREN KANIT SUNAN VARSA BULUN VE FORUMA KOYUNDA GÖRELİM

ZaZuM

ZaZuM

Üye
yüklense bile ki imkansız teli çok kasar 5800 in işlemci hızına bakın bide androidli tellerin işlemci hızına yüklediğini iddaa eden arkadaş myphone tarzında birşey yüklemiştir

MidlandisBack

MidlandisBack

Üye
Bencede olmaz.

Tema tarzı birşeydir o

stoch94

Üye
ya bi gidin bi kere 5800 daki işlemci androidlilerin çeyreği kadar tema tarzında bişeydir mutlaka...

filozofurkan

Üye
2 tane link vermiş nerden baksan 180 mb ben indiemem kotalıyım :( indirebilecek ve deneyecek olan varmı ama imkansız gibi bişey deilmi yaa nasıl yapılabilirki

ZaZuM

ZaZuM

Üye
nerde ki linkler

SilentOne

SilentOne

Üye
link nerede

sado_27

sado_27

Üye
lınk burda ben bı denıyeyım olursa haber verırım

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar guzel zamanınızı bosa harcamayın bır tane ındırdım 85 mg ama ıcındekılerı bı ben bılırım bıde ındırenler bılır:D hıc bısey anlamadım sıldımm bos yere ındırdım icndekı dosya sayısını gorsenız bıde 10.000 e yakın dosya var daha dıyer kılasorlerıde acamadımm:D

ivdg

ivdg

Üye
android 5800'a özensin brakın ya :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
android ve 5800 :D

sado_27

sado_27

Üye
ya nedir bu 5800 elimizden cektıgı bıde elektırıklı supurge olsa hıcte fena olmaz dımıı:D:D:D:D:D:D

berkcan_0

berkcan_0

Üye
android bukadar özenmeyin symbian bence daha iyi ne varki android de flash zaten stabil değil hızmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt