Wawe2 yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mjozzy

Üye
    Konu Sahibi
Wawe2 yardm
wawe2 tlelefon aldım hattım vodofan gps ayarlarında bi porblem var nettende bulamadım sizde varsa bu bilgiler yardımcı olursanız sevinirim

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
wawe2 tlelefon aldım hattım vodofan gps ayarlarında bi porblem var nettende bulamadım sizde varsa bu bilgiler yardımcı olursanız sevinirim
Tam aradığnızın ne olduğu biraz belirsiz.Ben anladığım iki şeye cevap yazayım sorununuz hangisiyse onu değerlendirin.Hattım vodafone demişsiniz sonra GPS demişsiniz.GPS ile hattınızın direkt bir bağlantısı yok.

GPS Sorunu: Sorun bununla ilgiliyse Harita eksikliği oalbilir.İçerik indirme kısmından uygun haritayı indirin.

GPRS Sorunu: Eğer sorun internete mobil operatör üzerinden bağlanamamak ise ilgili ayarlar :Ayarlar Menü>Uygulama ayarları>İnternet Ayarları>İnternet Profilleri >Oluştur
İsim ayarla : Vodafone Live
Erişim adı : vflive
Kimlik denetim türü : Normal
Kullanıcı kimliği : vodafone
Parola : vodafone
Protokol : HTTP
Ana sayfa URL si : Kendi istediğiniz bir adres girebilirsiniz.(Herhangi bir web sitesi)
Proxy adresi : 212.65.136.226:9401
Geçikme süresi : 90 sn

mjozzy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 15 dakkadır
Menü>Uygulama ayarları>İnternet Ayarları>İnternet Profilleri >Oluştur bir türlü bulamıyorum wawe ıı öyle bir menü yok yaw

--------------- Ekleme ---------------

tamam kardeş buldum teşekkür ederim gene ilgin için sağol

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
kardeş 15 dakkadır
Menü>Uygulama ayarları>İnternet Ayarları>İnternet Profilleri >Oluştur bir türlü bulamıyorum wawe ıı öyle bir menü yok yaw

--------------- Ekleme ---------------

tamam kardeş buldum teşekkür ederim gene ilgin için sağol
Konunun Wave olduğunu unutmuşum bir an :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt