carfeng
Üye
Samsug Star için 10 muhteşem oyun(Resimli Arşiv)
Klasik SkeeBall oyunu eğlenceli bir oyun
Pacman oyunun dokunmatik versiyonu console ile oynanıyor.
En eğlenceli ve en güzel piano uygulaması denebilir.4 farklı ses seçeneği ile sorunsuz mükemmel bir uygulama.
Drums oyunun farklı bir versiyonu.
Mega tower assault,Fieldrunners tarzı bir oyun.Grafikleride oldukça iyi.
Ünlü ışın kılıcı oyunu sensör ile çalışmaz tamamen dokunmatik ve 5 farklı renk seçeneğine sahiptir.
Bana göre en güzel uygulamalardan biri.
Doddle Jump gibi bu oyunda kağıt üzerinde tasarlanmıştır.Benzer ve zevkli bir oyun.
Platinum Solitaire serisinin 3.oyunu.Oyundaki dokunmatik hassaslığı geliştirilmiş.
Yine çok zevkli bir oyun olan gorilla rampage de amaç bölümdeki kızı kaçırmak ve zarar vermek isteyenleri yok etmek.
Bu oyunun amacını anlamadım,ama zevkli bir oyun
Umarım hepsini beğenirsiniz tüm oyunlarım arasında yaptığım zor bir şeçim oldu bu 10 oyun
Hepsi dokunmatik ve ekrandır.240x400 olan tüm telefonlarda çalışır
Eğlenmeniz dileğiyle
Link Yenilendi!
Klasik SkeeBall oyunu eğlenceli bir oyun
Pacman oyunun dokunmatik versiyonu console ile oynanıyor.
En eğlenceli ve en güzel piano uygulaması denebilir.4 farklı ses seçeneği ile sorunsuz mükemmel bir uygulama.
Drums oyunun farklı bir versiyonu.
Mega tower assault,Fieldrunners tarzı bir oyun.Grafikleride oldukça iyi.
Ünlü ışın kılıcı oyunu sensör ile çalışmaz tamamen dokunmatik ve 5 farklı renk seçeneğine sahiptir.
Bana göre en güzel uygulamalardan biri.
Doddle Jump gibi bu oyunda kağıt üzerinde tasarlanmıştır.Benzer ve zevkli bir oyun.
Platinum Solitaire serisinin 3.oyunu.Oyundaki dokunmatik hassaslığı geliştirilmiş.
Yine çok zevkli bir oyun olan gorilla rampage de amaç bölümdeki kızı kaçırmak ve zarar vermek isteyenleri yok etmek.
Bu oyunun amacını anlamadım,ama zevkli bir oyun
Umarım hepsini beğenirsiniz tüm oyunlarım arasında yaptığım zor bir şeçim oldu bu 10 oyun
Hepsi dokunmatik ve ekrandır.240x400 olan tüm telefonlarda çalışır
Eğlenmeniz dileğiyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link Yenilendi!