Palringo da Face Book Neden Eklenmiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

safaqq

safaqq

Üye
    Konu Sahibi
Palringo da Face Book Neden Eklenmiyor?
Arkadaşlar Palringoda Face Book bilgilerimi yazıyorum ama Not Authorize diyor bi ürlü Face Book hesabımı bağlayamadım? Sorun nedir bilen varmı

zeusahmet

zeusahmet

Üye
facebooku desteklemiyordur belki de

zalbarcan

Üye
Desteklemeyen bi olay yok sadce aynı anda bilgisayardan facebook u aç ve telefonundan da bilgisayarda bi uyarı gelecek adımları takip et ben 4 aydır kullanıyorum:)

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
nasıl yani parlingo ile facebookta konuşma yapabiliyormuyuz ?

aybek1453

Üye
nasıl yani parlingo ile facebookta konuşma yapabiliyormuyuz ?
Tabiki.Dur ben başka biyerde nasıl yapılacağını yazmıştım alıntılayayım.

1-Önce facebook tan kullanıcı adı alıyorsun. Nasıl aldığımı unuttum sanırım hesap ayarlarındaydı.Şimdi denedim bulamadım.
2-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
3-Polaringoda facebook hesabı açın girmeye çalışın.Girmeyecektir.Bidaha deneyin yine girmeyecektir.
4-Tekrar pc den face hesabına girin.Girerken polaringodan girildiğini onun sen olup olmadığını falan soracaktır.Hatta arkadaşlarının resimlerini bile soracaktır yada email onayı isteyecektir.Girişi yapın.
5-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri işlem bitince kapatın ki her faceye girdiğinizde sorup durmasın.
6-Ben bunları yaptım ve polaringodan face chati sorunsuz kullanıyorum.Eğer bu işlemleri yaptınız girmediyse 5-6 saat civarı tekrar deneyin girecektir.Bende gece girmedi sabah denedim oldu.

Uyku sersemi bu kadar anlatabildim.İnşallah anlarsınız |-)|-)|-)

safaqq

safaqq

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki.Dur ben başka biyerde nasıl yapılacağını yazmıştım alıntılayayım.

1-Önce facebook tan kullanıcı adı alıyorsun. Nasıl aldığımı unuttum sanırım hesap ayarlarındaydı.Şimdi denedim bulamadım.
2-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
3-Polaringoda facebook hesabı açın girmeye çalışın.Girmeyecektir.Bidaha deneyin yine girmeyecektir.
4-Tekrar pc den face hesabına girin.Girerken polaringodan girildiğini onun sen olup olmadığını falan soracaktır.Hatta arkadaşlarının resimlerini bile soracaktır yada email onayı isteyecektir.Girişi yapın.
5-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri işlem bitince kapatın ki her faceye girdiğinizde sorup durmasın.
6-Ben bunları yaptım ve polaringodan face chati sorunsuz kullanıyorum.Eğer bu işlemleri yaptınız girmediyse 5-6 saat civarı tekrar deneyin girecektir.Bende gece girmedi sabah denedim oldu.

Uyku sersemi bu kadar anlatabildim.İnşallah anlarsınız |-)|-)|-)

Teşekkürler valla aynen uyguladım oldu bağlanıyorum :)

elive

elive

Emekli Yönetici
evet artık sorunsuzca aynı anda hem facebook chat hemde msn messenger arkadaşlarınızla sohbet edebiliyorsunuz.

[Qustah]

[Qustah]

Üye
evet artık sorunsuzca aynı anda hem facebook chat hemde msn messenger arkadaşlarınızla sohbet edebiliyorsunuz.
<br />
<br />

----------Eklendi @ 20:08:15 ---------- Yazıldı @ 20:06:35 ----------

eveeeet. bilgiler icin ck tesekkur edrim. bi ara deniycem umarim olur.
olursa eger bu dedikleriniz bilgisayara gerek kalmiyor.

akdenizx

akdenizx

Üye
Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
burayı tam olarak anlayamadım ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt