Monte açılış ekranını değiştirme ( Boot Screen ) %100 tarafımdan test edildi :)

Sponsorlu Bağlantılar

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Monte açılış ekranını değiştirme ( Boot Screen ) %100 tarafımdan test edildi :)
konu alıntıdır arkadaşlar...

Öncelikle gerekli olanlar

1.
2. MultiLoader ( )
3. Kullandığınız FW'nin RC2 dosyası

Kurulum

1. Kullandığınız FW'nin RC2 dosyasını masaüstüne kopyalayınız.
2. Firmware Editör'ü ( MLFirmwareInfo ) açın ve File - Open sekmesinden Masaüstündeki RC2 dosyasını seçin.
3. Ardından * Plugins - Export seçeneği ile gerekli dosyaları Masaüstünde yeni bir klasör oluşturarak içine atınız.
4. Attığınız klasöre 4 adet resim düşecek. Bunlardan " A867Boot " açılış resmidir. Bunu istediğiniz herhangi bir " Bit işlem resmi ( .bmp )" ile değiştirebilirisiniz. Lakin resminiz 240*400 boyutlarında olmalıdır.
5. Tekrar Firmware Editör'e gelerek * Plugins - Import seçeneği ile masaüstünde resimlerin yer aldığı klasörü seçip " Tamam " dediğimizde " Import complete, You may now flash the RC2 file to your phone! " diye bir uyarı alacağız. Tamam diyelim
6. Telefonumuzu kapatıp " Download " moduna alalım ve MultiLoader açıp
*LSI6410 seçili iken RC2 dosyamızı telefona yükleyelim. Telefon yeniden başladığında artık açılış ekranı bizim istediğimiz ekrandır :)

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991, must20 ve SonicXtreme

ekremozo

ekremozo

Üye
hacı hakkaten oluyo mu

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
hacı hakkaten oluyo zaten çok basit dene :)

--------------- Ekleme ---------------

hatta şarj ekranı bile değişiyor :)

ekremozo

ekremozo

Üye
oooooooooooo tmm

ya bide bu mfj2 fw sınde task manager navigasyon istiyorm sadece yapabildin mi sen??

yani hero mod ıstemıorum

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ben yaptım da telefonu çok kasıyor yani tepki süresi 3 sn kadar çıktı beklemek zor ben de taskmanagersiz haline döndüm.

alper_co

Üye
teşekkürler

ekremozo

ekremozo

Üye
valla task yavaş ama benim işime geldi... hoşuma gitti yani...bunu laptopda denıycem sonra inşallah :)

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ekromozo eğer MJFJ1 kullanıyor isen sana qwerty klavye kullanma şekli sunabilirim :)

yiğit650

Üye
ekromozo kardeş yeni temayla birkaç fotoğraf çekip siteye upload edebilirmisin rica etsem? bende yüklemeyi düşünüyorum lütfen...

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
2snlik görüntü için bu kadar uğraşmaya değmez herhalde.Ama yinede yenilik arayanlar için birebir :oke:
Teşekkürler.Bu yöntemin Corby içinde işe yarayacağını düşünüyorum ama denemeyeceğim : )

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
2snlik görüntü için bu kadar uğraşmaya değmez herhalde.Ama yinede yenilik arayanlar için birebir :oke:
Teşekkürler.Bu yöntemin Corby içinde işe yarayacağını düşünüyorum ama denemeyeceğim : )

herşey zevk meselesidir ki önümüz pazartesi de sevgililer günüdür :) o göstereceğiniz 2 sn için sevgiliniz size 1 yıl öpücük yollayacaktır :d::d::d::aha::megafon::pro::yuru:ehe

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Sevgili olmadıktan sonra... :ehe
Of nerden hatırlattın şu günü,talep çok istediğim gibi kız yok :d:

ekremozo

ekremozo

Üye
nası etcez taştekin klavye olayını???

bide task manager çok yavaşlatıyor ama işime de yarıyor... bu mfjf1 i daha fazla nası hızlandırırız?

birde dokunmatik çok acayip ya... aşağı doğru ineyim dıyorum nereye dokunsam hemen orası açılıyor... bu hassasiyet nasıl ayarlanıyor...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik hassasiyeti için " *#877# " burada hassasiyeti ayarlayabilirsin parmağın dört köşesini de değdir hassasiyet çok keskin oluyor.

qwerty için ise paylaşacağım " .ini " dosyasını yani KJxDispatch.ini dosyasını

TKFilexplorer ile telefona bağlanıp Exe - Java klasöründe ki ile değiştireceğiz.

Daha sonra qwerty klavye uygulamasını yükleyeceğiz. Menüde ki sarı Utalk kısayolu ve widgeti qwerty klavye uygulamasına girecek artık. Bir kereliğine bu uygulamaya açacağız ve kapatamyacağız. Mesaj gelince Taskmanager ile uygulamaya geçip cevap vereceğiz sonra mesaj gelince mesaja geçeeğiz :) hem bu uygulama diğerinden daha başarılı :D

buradan uygulama ve dosyayı indiriniz.

ekremozo

ekremozo

Üye
ok denıyorum brazdan

denedım ama soylemeyı unuttum ben msj yazmam pek :)

ekremozo

ekremozo

Üye
ben tekrar yatay ekranlı fw ye geçtim... mfjf1 çok kasıyor..

Sertug1991

Sertug1991

Üye
bu csc dosyasını bi açsak varya çok işler yaparız

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
nerden çıktı şimdi bu :)

baranselona

baranselona

Üye
CSC dosyası bildiğim kadarıyla dil dosyası vede bikaç gün önce RC1 dosyasını açabilen bir program verilmişti onla RC1 ve FFS dosyasının içindeki sWF-mp3-wav-ve png-jpg uzantılı dosyaları çıkartıp RC1 dosyasındaki menü arkaplanını değiştirmeyi denedim ama SWF düzenleyici programları tam kullanamadığım için istediğimi yapamadım ama xxja4 ün apps ve RC1 dosyalarını JTJL2 ile birlikte yükleyince task manager geliyor ve sözlük falan türkçe oluyodu hatalar vardı sanırım sildim 5 dk bile bakmadan :) ama sadece xxja4 ün rc1 dosyasını jtjl2 ile yükleyince widgetler-menü falan xxja4 teki gibi oluyordu fakat sözlüğün adında da wifi yazıyodu oda hatalı oluyodu yani :D

Üst Alt