5800 usb-on-the-go

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
usb tanıması imkansız çünki işletim sisteminde o doayalar yok :( ışık yanması usb girişinde elktrik olması yani fareyi prize baglasanda ışıgı yanar :)

işletim sistemi symbian symbian istese bunu yapabilir n8 de olduğu gibi ama ozaman n8 den ne farkı kalır sadece kamera ve akran üstün olur

filozofurkan

Üye
symbian ama n8 deki symbian 3 ve yeniden kodlanmış bir sistem

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
belki modlar bişi yapabilir ama n8 in yazılımını incik cıncık yapmaları lazım :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
n900 e baglanmış.5800 a niye baglanmasın?

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
n900 otg yapmak için programı vardan ondan dolayı

mangdaşire

mangdaşire

Üye
n900 otg yapmak için programı vardan ondan dolayı
eh mesela birisi gelse n900 daki programı 5800 a entegre etse bu iş olabilir aslında.adamın biri psp sine mini usb girişli hdd kablosu yapmış.herşeyi hallediyor ancak hddnin ışıgı yanmasına ragmen hdd yi görmüyor.egerki kablo işi olursa birazda programlama işinin üzerinde durulursa olmayacak şey degil.gerekirse işletim sisteminde oynama yapılarak saglanabilir.diye düşünüyorum.ama yanlışta düşünüyo olabilirim:d::ehe
mesela buyrun adamlar psp ye yapmış(psp nin donanımı 5800 dan daha düşüktür) :

Perfect!

Üye
aslında olabilir belki...
bluetooth hıd yazılımı var. usb hıd niye olmasın .(yada niye yapılamasın) :hmmm

By_torque

By_torque

Üye
BLUETOOTH DESTEĞİ İÇİN ADRES VEREN ARKADASA ÇOK TEŞEKKÜR UZUN ZAMANDIR ARIYODUM.QUAKE Yİ AÇIYORUM TV YE BAĞLIYORUM GEİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BİLGİSAYARDAN FARKI YOK...:heyo:

Del Rey

Del Rey

Üye
PHNT grubuna bir danışsak belki cevap alabiliriz. Nokia N900'de varsa Symbia'a entegre edilmesi zor bir işlem değil. Maemo - Symbian ama :)

berkay_344

Üye
Selam arkadaşlar hala ilgileniyorsanız söyleyeyim.
Ara bir bağlantı kablosu var onu kullanmakta yarar var.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
öyle bir özellik 5800 için yapılabilir diye düşünüyorum. zaten 5800 için olursa 5230 içinde olur :D

yarox

yarox

Üye
şu N8 in on the go girişi ile 5800 usb girişi aynımı?Bu arada sen mausu nasıl bağladın? Birde mausu telefona bağlayınca ne işlev görücek ? Belki bu yöntemle Hdd kullanabiliriz.

Captan Ares

Captan Ares

Üye
klavye bağlasana otg kablosuyla :D bende bunu yapmayı düşünüyorum ama öğrenci adamım parayı çöpe atmak istemiyorum :D klavye çalışsın yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt