Acil..hafıza Kartımın şifresini Unuttum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hod

Üye
    Konu Sahibi
Acil..hafıza Kartımın şifresini Unuttum.
hafıza kartımın şifresini unuttum ve bir türlü açamıyorum telefonumuda değiştirdim ne yapmam gerekiyor hafıza kartının şifresini açmak için acil yardım bekliyorum

barabelli

barabelli

Üye
s60 bolumunde program vardı yada hafıza kartına format at

amedian

amedian

Üye
bunun için bi program olup olmadıgı konusunda bi bilgim yok o yuzden once barabelli arkadasımın dedigi gibi doslalar bolumunu bi arastırmanı tavsiye ederim yoksa format seni bekliyo inşallah önemli seyler yoktur

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
1 sn bekle kardeşim!!

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya tam olarak hatırlamıyorum ama

once dosya arama ozelikli bi dosya yoneticisi programı olacak
sonra ordan mmc key gibi bisi yazacaksın onhu hatırlamıyorum iste sonra cıkan seyi bilgisayarı yollayacaksın bilgisayara gelen dosyayı text formatında acınca sifreni gorebilirsin

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye

bu program umarım işine yarar denemedeim ama!!!

hod

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çokm teşekkür ederim şifreyi çozdüm saolasınız herşey maxicep sayesinde tekrardan tsk ederim

hidayet

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(hod &#064; Apr 19 2006, 11&#58;27 AM) [post=319204]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar hepinize çokm teşekkür ederim şifreyi çozdüm saolasınız herşey maxicep sayesinde tekrardan tsk ederim
[/b][/quote]
nasıl yaptığını buraya yazarsan bu gibi sorunu olan arkadaşlar varsa buradan bilgi alabilirler

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
2 sene önce yanlışlıkla 256lık mmc-mi kilitledim işe yararmı????? acaba acil cevap

edakilinc

Üye
ya ben telefonuma format attırdım hafıza kartımada şifre koymuştum tele format atıldıktan sonra şifre sormaya başladı ama hatırlamıyorum bilgilerimin silinmesinide istemiyorum napcam yaaa .s.s.s

Larismus

Larismus

Üye
bir program vardı ama hatırlamıyorum :s
ayrıca pc ye tak kartını biçimlendir veya elbet pc için hafıza kartına uygun bi program vardır nette :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt