Spam konuları önlemek için bir öneri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Spam konuları önlemek için bir öneri...
Sevgili site yöneticileri benim spam konuları önlemek için bir önerim var...kimi zaman istemeyerek bir konuyu arka arkaya iki defa açılmasını veya kötü niyetli üyelerin reklam amaçlı bir konuyu defalarca açmalarını önlemek için yeni konu açmadan önce resimdeki karakterleri bir kutucuğa yazma olayının eklenmesini öneriyorum...

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
ilginc ise yararmi acep:naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Amatörce olur bana kalırsa, yakışmaz ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne alakası varki? o kodlar olsada açacaklar konuları...

'Şeref'

Emekli Yönetici
bencede gereksiz olur..

u_cosar

u_cosar

Üye
gereksiz gibi olabilir bencede modaratörler daha dikkatli olmalı

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
bence ayni ip adresinden ki uyelik acilmasin bu ise yarayabilir:naughty:

OğuzcanAbi

Üye
konu açılınca silinmesi çok zor olmsa gerek :S

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bence en iyisi öyle konu gördügün zaman şikayet et yada duyuru yapılır aynı konu görüldügü zman şikayet edilsin diye tabi gerek yok bence çünkü aynı konu en geç 1 gün içinde sliniyor möderatörler işlerinde gayet iyiler :)

Utku

Utku

Üye
Benim daha iyi bir önerim var bir saat içinde 10 dan fazla konu açıyorsa üye yönetime bildiri olarak gidebilir

vic353

vic353

Üye
her 30 dakikada veya yönetimin belirledigi bir zaman aralığında konu açalım olmaz mı ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Herkez bu gibi hatalara düşebilir. buna bende dahil düştüm zamanında, üyelerimiz açtığı konuları takip etse açarken dikkatli olsa aratıp taratıp benzeri varsa açmasa. spam diye bişey olmaz ama böylede aynı hesap değişen bişe yok. ve bazı konular zaten onaydan geçer öyle açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt