Palringo IM Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

HotBiber

Üye
kardeş aynen dediğini yaptım hala IM'den girince eski sürümü açıyor nedendir nolur yardım et :(

teoalp

teoalp

Üye
sağol erem ;)

padmehum

Üye
Ben wave 723 kullanıcısıyım.Siz herhalde s8500 kullanıyorsunuz.Ordan download'a girip ben yada siz java yı mı seçcez daha sonra ordan jarı mı yoksa jadı mı seçcez çünkü benim şuan IM'deki palringo hala eski sürüm msn falan yok bu yeni sürümde oyunlara geldi.Lütfen yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım aynı şey yüzünden çok uğraaştım hiç bi yerde cevap bulamadım ..Hafıza kartını çıkartıp palringoyu güncelledim sorun çözüldü IM deki güncellendi.. wave 723 tabi....

HotBiber

Üye
Arkadaşım aynı şey yüzünden çok uğraaştım hiç bi yerde cevap bulamadım ..Hafıza kartını çıkartıp palringoyu güncelledim sorun çözüldü IM deki güncellendi.. wave 723 tabi....
abicim hemen deniyorum inş olur :)

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim sen süpersin ya walla oldu ne zamandan beri uğraşıyodum v3.14.0 sürümünü güncelledim IM'den girince açılıyor şimdi sağol :oke: :yuruBu arada ben şimdi her güncellemek istediğimde hafıza kartını mı çıkartayım?

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
abicim hemen deniyorum inş olur :)

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim sen süpersin ya walla oldu ne zamandan beri uğraşıyodum v3.14.0 sürümünü güncelledim IM'den girince açılıyor şimdi sağol :oke: :yuruBu arada ben şimdi her güncellemek istediğimde hafıza kartını mı çıkartayım?

Başın göğe erdimi :naughty:

battlefield2

battlefield2

Üye
arkadaşım süpersin ...herseyi aynı yaptım hiç sorun olmadı...tesekkürler ellerine sağlık. :oke:

hrn_07

hrn_07

Üye
en son resimde dediğine basıorum içerik uyumsuz yazıor yukarda 240x400 gt-s7233 yazıor her şey doğru ama içerik uyumsuz diyor

unicorn13

Üye
Arkadaşlar Parlingoyu kullanabilmek için ilk önce kayıt olmak gerekiyor ya,

Benim kendi domain'im var...Mesela [email protected] gibi...Kendi domain'imle kayıt olmak istediğimde

"The email address you entered does not have a valid mail domain, please ensure you enter your address correctly." hatası alıyorum.

Mail adresimi tanımıyor Parlingo..Yanlış adreş girdin gibi uyarı veriyor..Fakat ben bu adresle Msn'e sürekli giriyorum..

Ne yapabilirim?yardımcı olur musunuz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt