Kendi kendini tamir edebilen telefon N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
Kendi kendini tamir edebilen telefon N8
Aralık ayının sonlarına doğru aldığım N8'imde zamanla bir takım hatalar ortaya çıktı ve sonra kendiliğinden düzeldi.

Mesela;

- Telefon belirsiz aralıklarla (genellikle konuşurken) kapanıp açılıyordu. Bu hata bir kaç gün aralıklarla 6-7 kere tekrarlandı, sonra düzeldi. Uzun zamandır kapanıp açılma sorunuyla karşılaşmıyorum.

- Telefon görüşmesi sırasında ekrana yanağım veya parmağım dokunmamasına rağmen sesi bir anda hoparlörlere veriyordu. Düzeltmek için hoparlör simgesine basıp, sonra tekrar ahize simgesine tıklamam gerekiyordu. Bu da bir iki gün boyunca yine 6-7 kere tekrarlandı, sonra düzeldi.

- Başka bir gün de fotoğrafların olduğu klasörü açmadı, sonra düzeldi.

- Bir başka problem daha vardı ama onu şu an hatırlayamıyorum.. Demek ki o da geçmiş :d:

Şimdi ise giden kutusunda bekleyen ve ne silinip ne gönderilebilen aynı zamanda iletilmemiş 1 tane MMS var. Sağ üst köşedeki bağlantı kısayoluna bastığımda "Giden kutusund. 1m.." yazıyor. Onun da yakın zamanda kendiliğinden geçeceğine inanıyorum :d:

emre_6795

emre_6795

Üye
arkadaşım ne sorunlu telefonmuş o :))))

muratbeyim

muratbeyim

Üye
elektronik eşyalarının hemen hemen hepsinde devrelerin birbiriyle uyum sağlaması, tam randımanla çalışması için bir miktar süre kullanılmaları gerekliymiş. Elektronik Müh. bir arkadaş söylemişti. Senin telefonda durum böyle olmuş galiba.

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamir etmeye gerek kalmasaydı daha iyi degilmiydi :)

dkircali

Üye
elektronik eşyalarının hemen hemen hepsinde devrelerin birbiriyle uyum sağlaması, tam randımanla çalışması için bir miktar süre kullanılmaları gerekliymiş. Elektronik Müh. bir arkadaş söylemişti. Senin telefonda durum böyle olmuş galiba.

Motormu bu da rodaj gerektiriyor. Bazı* elektronik devrelerin "randımanlı" çalışması için çalışma sıcaklığına gelmesi yeterlidir. O da telefon için geçerli değildir, tüplü televizyonlarda açtığınızda kendine gelme olayını örnek olarak alabilirsiniz.

celibar

celibar

Üye
bilgisayarımdaki parmak okuma özelliği ilk başta parmak izimi tanıyamıyordu.kullandıkça 5 metreden parmak izimi tanımaya başladı. :ehe elektronik alette olsa kullandıkça daha iyi çalışır.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
aslında n8 e sorunlu gözüyle bakılması telefonu alıp beceremediği herşeyde N8 sorunu diye konular açılmasıdır kullanmayı bilenlern sorun yaşadığını pek duymuyorum

blackbird48

blackbird48

Üye
aslında n8 e sorunlu gözüyle bakılması telefonu alıp beceremediği herşeyde N8 sorunu diye konular açılmasıdır kullanmayı bilenlern sorun yaşadığını pek duymuyorum
Arkadaş seni tebrik ediyorum olayı çok güzel özetlemişsin daha telefonu kullanmasını bilmeden hemen çamur atıyorlar

mavrick

mavrick

Üye

telefonu kullanmasi bilmek nedir ya bunu kim cikardi anlamiyorum ne telefonu sevmek mi oksamak mi gerekiyo nedir yani:ehe,ben telefonu alicam durudk yere sorun cikaracak sonra ben telefonu kullanamiyo olucam boyle sacmalik olurmu o telefon hatalidir bitti,arkadasin yukarda anlattigi sorunu ben nokia n73dede gormustum heralde nokianin gelenegind var bu

korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarım tarafımca kaldırılmıştır...

evanescence

evanescence

Üye
arkadas sakin ol bir de sen oku onlar sana mi kullanamiyor demis yoksa genel bir durumdan mi bahsetmis. Baslamissin saydirmaya unutma akil yasta degil bastadir ve kimse 2 cumleden baskasinin zeka yasini kavrayamaz yani.

korayduruhan

korayduruhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadas sakin ol bir de sen oku onlar sana mi kullanamiyor demis yoksa genel bir durumdan mi bahsetmis. Baslamissin saydirmaya unutma akil yasta degil bastadir ve kimse 2 cumleden baskasinin zeka yasini kavrayamaz yani.

Haklısın, sanırım agresif bi anıma denk gelmiş, kaldırdım yorumları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt