ayasin
Üye

arkadaşlar şu an bende görünenler anahtar,el feneri,favori kişiler,hız sayacı,tercihler,haritalar,radyo ve müzik çalar (radyo müzik çalar için radyo ve müzik çalar açık olmalı ve açıkken tuşlar kilitlenmiş olmalı) ayrıca bunlara ek olarak mesaj geldiğinde ve cevapsız arama olduğunda cevapsız arama ve mesaj göstergesi çıkıyo ayrıca son olarakta telefonu şarja takınca sarj göstergesi çıkıo bende bunlar var![]()
bu arada küçük bi ayrıntı bubles açıkken boş biyere uzun süre basılı tutarsan iki seçenek çıkıo ordanda arka tarafataki duvar kağıdını değiştirebilirsin istersen çoklu seçim yaparak slayt yapabilirsinCevabı beklerken çözdümyine de teşekkür ederim..

Bazı şeyleri deneyerek şey etseniz olmaz mı ? 

arkadaşlar şu an bende görünenler anahtar,el feneri,favori kişiler,hız sayacı,tercihler,haritalar,radyo ve müzik çalar (radyo müzik çalar için radyo ve müzik çalar açık olmalı ve açıkken tuşlar kilitlenmiş olmalı) ayrıca bunlara ek olarak mesaj geldiğinde ve cevapsız arama olduğunda cevapsız arama ve mesaj göstergesi çıkıyo ayrıca son olarakta telefonu şarja takınca sarj göstergesi çıkıo bende bunlar var![]()
Sorun mu ki çözüm olsun be arkadaşlar ya..Bazı şeyleri deneyerek şey etseniz olmaz mı ?
Bende yükledim, ama sormadım neden bunlar gözükmüyor diye.. Niye koysunlarki boşa baloncukları ? Cevapsız arama olmadan cevapsız arama balonu oluşturmanın ne anlamı varki?
Evet, arkadaşın dediği gibi boş bi yere basılı tutup slayt ayarlarını yapabilrisiniz..![]()
arkadaşlar konuya yabancı kaldım bu program ne işe yarıyor merak ettim genel ve basit bi açılama yaparmısınız teşekkürler
aynen bendede aynısı var bulamadım çıldırmak üzereyim :S:S:Sarkadaşlar indirdım kurdum ama menude gordugum sadece QEexamples klasörü acındada qmlviewer vıkıyor acıyorum ıcınde c-d-e-f-z klasorlerı cıkıyor nasıl ve nerden ayar yapıcam yardımcı olabılırmısın ?