Nokia Bubles hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bubles hakkında yardım.
arkadaşlar programı telefona kurdum.
* Anahtar
* Yeni Mesaj
* Missed Call
* Müzik Çalar
* Radyo
* Arka plan
* Arkadaşlar

bunlar var deniyor fakat bende müzik çalar.radyo. arkadaşlar. yeni mesaj seçenekleri yok sebebi nedir acaba :( bi çözümü varmı ?

by_oguz

by_oguz

Üye
onlar açık olacak kardeş. açık bırakıp tuşları kitle gözükür.

one2one2

one2one2

Üye
arkadasim bende dikkat ettim bendede oyle oldu. soyle yap burdan once alttaki olani indir ve kur sonra usttekini sonra duzeliyor. ;)

--------------- Ekleme ---------------

sana dedim ama simdi benimkilerde gitti ya ekran koruyucu ayarlarina falanda baktim bulamadim :S

korayduruhan

korayduruhan

Üye
sorunu çözebilen var mı? aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum..

deli oğlan

Üye
arkadaşlar şu an bende görünenler anahtar,el feneri,favori kişiler,hız sayacı,tercihler,haritalar,radyo ve müzik çalar (radyo müzik çalar için radyo ve müzik çalar açık olmalı ve açıkken tuşlar kilitlenmiş olmalı) ayrıca bunlara ek olarak mesaj geldiğinde ve cevapsız arama olduğunda cevapsız arama ve mesaj göstergesi çıkıyo ayrıca son olarakta telefonu şarja takınca sarj göstergesi çıkıo bende bunlar var :oke:

korayduruhan

korayduruhan

Üye
arkadaşlar şu an bende görünenler anahtar,el feneri,favori kişiler,hız sayacı,tercihler,haritalar,radyo ve müzik çalar (radyo müzik çalar için radyo ve müzik çalar açık olmalı ve açıkken tuşlar kilitlenmiş olmalı) ayrıca bunlara ek olarak mesaj geldiğinde ve cevapsız arama olduğunda cevapsız arama ve mesaj göstergesi çıkıyo ayrıca son olarakta telefonu şarja takınca sarj göstergesi çıkıo bende bunlar var :oke:

Cevabı beklerken çözdüm ;) yine de teşekkür ederim..

deli oğlan

Üye
Cevabı beklerken çözdüm ;) yine de teşekkür ederim..
bu arada küçük bi ayrıntı bubles açıkken boş biyere uzun süre basılı tutarsan iki seçenek çıkıo ordanda arka tarafataki duvar kağıdını değiştirebilirsin istersen çoklu seçim yaparak slayt yapabilirsin :)

sh0ck

sh0ck

Üye
Sorun mu ki çözüm olsun be arkadaşlar ya.. :) Bazı şeyleri deneyerek şey etseniz olmaz mı ? :)

Bende yükledim, ama sormadım neden bunlar gözükmüyor diye.. Niye koysunlarki boşa baloncukları ? Cevapsız arama olmadan cevapsız arama balonu oluşturmanın ne anlamı varki?

Evet, arkadaşın dediği gibi boş bi yere basılı tutup slayt ayarlarını yapabilrisiniz.. :)

korayduruhan

korayduruhan

Üye

Sorun mu ki çözüm olsun be arkadaşlar ya.. :) Bazı şeyleri deneyerek şey etseniz olmaz mı ? :)

Bende yükledim, ama sormadım neden bunlar gözükmüyor diye.. Niye koysunlarki boşa baloncukları ? Cevapsız arama olmadan cevapsız arama balonu oluşturmanın ne anlamı varki?

Evet, arkadaşın dediği gibi boş bi yere basılı tutup slayt ayarlarını yapabilrisiniz.. :)

Haklısın, normalde denerim sormadan önce. Kolaya kaçmam, kendim araştırırım ama birileri yok aynı şeyden bende de oldu, şunu yükledim düzeldi diye yazmış, ben de versiyon farkı falan var zannedip sordum ;)

berkayevs4

berkayevs4

Üye
kuramadım :S.
Yardım edebilirmisiniz?

emre1802

Üye
arkadaşlar konuya yabancı kaldım bu program ne işe yarıyor merak ettim genel ve basit bi açılama yaparmısınız teşekkürler

korayduruhan

korayduruhan

Üye
arkadaşlar konuya yabancı kaldım bu program ne işe yarıyor merak ettim genel ve basit bi açılama yaparmısınız teşekkürler

Telefonun yanındaki tuş kilidi butonunu kullanmadan bazı uygulamalara hızlıca erişebildiğin bir ekran koruyucusu..

berkayevs4

berkayevs4

Üye
abi progream nerden açılıyor bi yardım edin kurdum once aşşağıdakini sora yukarıdakini nerden aktif hale getiricem.?

emre1802

Üye
arkadaşlar indirdım kurdum ama menude gordugum sadece QEexamples klasörü acındada qmlviewer vıkıyor acıyorum ıcınde c-d-e-f-z klasorlerı cıkıyor nasıl ve nerden ayar yapıcam yardımcı olabılırmısın ?

berkayevs4

berkayevs4

Üye
arkadaşlar indirdım kurdum ama menude gordugum sadece QEexamples klasörü acındada qmlviewer vıkıyor acıyorum ıcınde c-d-e-f-z klasorlerı cıkıyor nasıl ve nerden ayar yapıcam yardımcı olabılırmısın ?
aynen bendede aynısı var bulamadım çıldırmak üzereyim :S:S:S

emre1802

Üye
tmm da nerden aktif hale getirebiliriz koray kardeşim yardımın ve ilgin için teşekkür

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar indirdım kurdum ama menude gordugum sadece QEexamples klasörü acındada qmlviewer vıkıyor acıyorum ıcınde c-d-e-f-z klasorlerı cıkıyor nasıl ve nerden aktif hale getirebiliriz? LÜTFEN YARDIM

berkayevs4

berkayevs4

Üye
Abi Programı kurmayı başarmış adamlar niye yardım etmiyor? Burası Türkiyenin en iyi forumlarından biri değilmi? :O

emre1802

Üye
berkay kendim çözdüm olayı tusları kıtle sonra menu tusuna bas goreceksın uygulamaları :) ayrıca boş yere basılı tutarsan seceneklerden arka plan fotosunu degıstırebılıyorsun

berkayevs4

berkayevs4

Üye
olmuyor ya buyuk saat tekrar çıkıyor :S

emre1802

Üye
iki programıda kuruyormusun peki önce bak dedıgım gıbı yap önce programı kaldır ve ilk olarak bubblelock-all sonrada bubblelock-core u kur sonra telefonu kapat aç ve tuşları kitledıkten sonra menu tusu yada foto tusuna bas göreceksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt