Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yardım lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vito andolini
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar yardım lütfen
nen şu an bilgisayarımı kullanamıorum n8 i kendi üzerinden nasıl güncellicem doayalar silinecek mi bi de ben int aldım ondan olur mu yoksa wifi mi lazım illa
--------------- Ekleme ---------------
ayıp size ya kimsenin haberi yok mu
by_oguz
Üye
telefondan yazılım güncellemeye gel, olan güncellemeleri yükle. telefon güncellemeye gelince *#0000# yap seçeneklerden güncelleme kontrol et de. güncelleme varsa çıkar. net paketin varsa farketmez nerden güncellersen güncelle.
Dosyalar derken tam anlatır mısın? Yardımcı olurum
IKHULAKU
Üye
wifi kullanmadan da güncellenir ama hangi paketleri yükleyeceğini tam kestiremediğimden birşey de diyemiyorum. yani boyutları ne toplamda. dosyaları bir yerden aramana gerek yok. eğer özel bir durum yaratmayacaksan telefonda zaten menü içinde güncelleme ikonu var ona bas kendisi bulur. ama yüklenecek dosyaların boyutları çok yüksek ise o zaman gprs veya 3g kullanmak sana epey bir fatura çıkarabilir. o yüzden wifi üstünden denemek daha hızlı ve masrafsız olur.
by_oguz
Üye
güncelleme yaptıgın zaman hiçbir dosyana birşey olmaz. format atarsan dosyaların gider.
vito andolini
Üye
Konu Sahibi
peki telefonun yazılımı yatalıysa düzelir mi pr 1.1 ile