Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paylaşım için sağolasın :good:
:maxicep:

AlpReis

AlpReis

Üye
Muhteşemsin Muhterem:oke:

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
valla helal olsun ne diyelim kardeşim yakında herkez fw'sini paylaşır. Çok teşekkür ediyorum. Ama bize bide yüksek boyutlu ve boş bir ROFS2 dosyası lazım el değmemiş varmı sende şimdi bunları orj. fw'ye yapamayız 64 mb bişi 180 , 200 mb'lik dosyası lazım ???

byibo

byibo

Üye
kardesim eline koluna sağlık çok güzel bir kılavuz olmuş ama mesajında verdğin linklerin yerleri karışmış

furkan5800

furkan5800

Üye
çoq ama çoq saol bekleiin yakında süper bi fw geliyorr

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
linkler biraz karışık sıralanmış gibime geldi ama çok işime yaradılar doğrusu.

ellerine sağlık.

kartal1000

kartal1000

Üye
Ellerine sağlık valla bir de el değmemiş bi cfw eklersen üzerinde biraz calısmak icin yada navifirm dan indirebiliyorsak hangi product li dosyayı indirelim.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Ellerine sağlık valla bir de el değmemiş bi cfw eklersen üzerinde biraz calısmak icin yada navifirm dan indirebiliyorsak hangi product li dosyayı indirelim.

aynen eger varsa burada paylasirmisin kardesim. :oke:

filozof66

Üye
öncelikle teşekkürler bunlardan acaba hangisini v52'ye ekleyebiliriz ekleme yöntemi aynımı bide

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
utkan hani bu ev ekranı varya n97'nin bunun üzerindeki yazıyı değiştirmek istiyorum ''seçenek'' yazısı varya o nasıl değişiyo hangi fw yüklediysem ''Seçenek...'' böyle yazıyo onu değiştirebiliyomuyuz...

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
Arkadaşım bende az çok fw yapıyorum ama tüm programları bir arada bulmak Allah razı olsun!!

Bu özelliklerin hepsini içeren bir fw haftaya kesinlikle gelir ya ben ya başkası :))

21sacraments

21sacraments

Üye
çok güzel bir paylaşım olmuş gerçekten çok uğraşmışsındır tahmin edebiliyorum bunları biraraya getirip yazmak bile çok zor ama başarmışsın :)

filozof66

Üye
soruma cevap verecek kimse yokmu arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

bunlardan hangi modları v52 orjinal fwye entegre edebiliriz

mardok

mardok

Üye
çok güzel bi anlatım olmuş eline sağlık

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
YoRumLar için heRkeSe teşekkürLer :).

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
biR daha soR?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
HepSinin kuRuLumu aynı. iStediğini.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
bu modlardan hangisini orjinal v52ye entegre edebilirim ve kurulumu aynımı acaba?

evet ya bende yapamadım rofs2 dosyası 38Mb bişi bu hemen doluyo C0r dosyasıda zaten 68 oda dolu bi yardım edersen kardeşim

Üst Alt