5800 usb-on-the-go

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
5800 usb-on-the-go
beyler nokia n8 deki gibi usb-on-the-go nasıl yapabilirim fareyi tele baqlıyom farenin ısıqı yanıyor ama sonuç yok rom pacherdan mı hallediliyor anlayan varsa yardım etsin

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmanz ve [Casper]

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
söylemesi ayıp fareyi nereye taktın :)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yaptık işte birşeyler işte nasıl yapıcam telefonun gormesi için

Mert-77

Mert-77

Üye
yaptık işte birşeyler işte nasıl yapıcam telefonun gormesi için
Kardeş farenin kablosuz yani bluetooth uyumlu olması lazım, sonra "hidsupport for symbian" buradaki programı indir telefona kur, programı açıp telefonla fareni eşleştir. sonra fare destekli programlar bulabilirsen faren çalışır örneğin s60v5 için Quake yükledim oldu, numpty physics die bi oyun wardı onu da yükledim oldu, hepsi 5800 da çalıştı ben bile inanmadım ama çok uraşmıştım, ancak asıl mesele fare desteği olan uygulama bulabilmek.

yarox

yarox

Üye
belki syambian s60^3 fwsinde çalışabilir

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
teşşekür ederim dediqin gibi deniyecem :D

AlpReis

AlpReis

Üye
:alkis

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkadaşım n8 ,n kablosunu mu kullan dın

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yoo data kablosu arada aparat usb farede sadece farenin ışıqı yanıyo o imleci flen goremdim bide pc suiltemi depolamamı hallında hiçbir sey sormadı nie sormadı anlamadım

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
farenin lambasını yanması normal çünkü elektirik var algışamaz algılamak için bir program bulman lazım bildiğim kadarıyla şuan yok n8 deki gibi algılamasını bekliyemeyiz ama bluuuetooth ile belki olur deneyen varmı ben bluetooth mouse ve klavye blamadım hepsi wireless wireleslerde olmuyo evde var denedim

O6UZH4N

Üye
nokia n8 in fw si 5800 için varsa yükle on the go kablosunu tak çalışır

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
malesef 5800 a uyarlanmış n8 fw si yok

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
:d :d

petrucci82

petrucci82

Üye
hocam sözünü ettiğin şekilde flash disk bağlamayı da dener misin acaba..elektrik aldığına göre flash disk ide çalıştırması lazım...vericen cevabı heycanla bekliyorum..eğer olursa süper olur

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
ben şimdide sana cevabını vereyim çalışmaz hiç bir tirli usb girişi yapılmaz çünkü telefon bunu algılamıyor ne olduğunu bilmiyor yani 5800 usb on the go yok nokia zaten böle bişe dee yapmaz çünkü b8 in en büyük özelliklerinden birisi bu

mangdaşire

mangdaşire

Üye
belki program yazarı arkadaşlarımız veya yabancı forumlardaki arkadaşlarımız bir program yazarlar,tanımasını saglarlar...

filozofurkan

Üye
usb tanıması imkansız çünki işletim sisteminde o doayalar yok :( ışık yanması usb girişinde elktrik olması yani fareyi prize baglasanda ışıgı yanar :)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
ıde hdd baqladım sonuç başarısız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt