mugy1910
Üye
spoof sadece bada 1.2 den önceki sürümlerde oluyor bildiğim kadarıyla bu yüzden olmuyor 1.2 için çıkarırlar belki beklemek lazım

evet bu şekilde oluyor ben denedim.mesela zombie infection u -europcar ile değiştirdik en son telefonun dilini de değiştirince ikon geliyor ama açılmıyor.Açmak için samsung apps e giriyorsun europcar ı seçiyorsun zaten indirdiğin için başlat diyor başlatınca oyun açılıyor.direkt olarak açamadım ben de şu ana kadar assasins creed ve brothers in arms ı yaptım çalışıyorEvet bende yapamadım icon geliyor ama oyun açılmıyor..Yapabilen birisi varsa yazsın buraya lütfen
1.http://www.maxicep.com/bada-os/bada...vs-vs-spoof-yapmaa-bedava-yukleme-433174.html
arkadasın paylaştığı adresten wavespoofer 2.5 i indiriyorsun.
2.Spoof yapmak istediğin oyunları indiriyorsun.(http://www.maxicep.com/bada-os-oyun...un-wave-oyunlari-ve-konteynerleri-459076.html)
3.Değiştirmek istediğin bedava uygulamayı indiriyorsun.
4.Telefonu ayarlar/bağlantılar/usb yardımcı uygulamarı/yığın bellek i seçip pc ye bağlıyorsun
5.hafıza kartınında others/bada applications klasörüne gir
6.osphomeext klasörünü komple sil(ne zaman samsung appten birşey indirsen o klasör geri geliyor gerekli mi bilmiyorum ama her defasında sildim)
7.Şimdi dikkat etmen gereken nokta şurası geri kalan işlemler çok basit.samsung appsten bedava indirdiğin uygulamanın ismini others/bada applications içinde arattır mesela dj emulator( ben dj emulator ile hero of spartayı değiştirdim) bakıyoruz t57 ile başlıyor yani t57b1rr78q nolu uygulama dj emulator uygulaması
8.Bu uygulama klasörünün ismini kopyalıyoruz ve değiştirmek istediğimiz (hero of sparta mesela)uygulamanın ismini de aynı yapıyoruz yani bilgisayarda kayıtlı olan klasörün ismini de t57b1rr78q yapıyoruz
9.Wave spoofer 2.5 u açıyoruz üstte original app yazan yere bilgisayarda kayıtlı olan oyunu(yada uygulama herne ise),alttaki container yazan yere de telefondaki(hafıza kartı/others/bada applications)bedava uygulamayı seçiyoruz.tekrar söylüyorum klasör isimleri aynı olmalı.sonra spoof original to container diyoruz.enjoy your wave diyene kadar bekliyoruz.
10.Değiştirme işlemi tamamlandı.Telefonun dilini değiştiriyoruz -ki yenile yapabilsin-şimdi samsung apps e girip mesela djemulator u seçtiğimizde başlat seçeneği gelecek başlatı seçtiğimizde dj emulator değil hero of sparta açılır
3 gündür lafını ediyor şaka yollu... her kim bu apps den başlatma olayına çözüm bulup, arkadaşının ağzını kapatmama sebep olursa hayatım boyunca ona minnettar kalıcam... 
öyle de abi sen arkadaşına işin içinden çıkılmıyo