telefondan güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lider

Üye
    Konu Sahibi
telefondan güncelleme
yazılım versiyonu telefonum 1.0.2 telefondan güncelleme yapayım diyorum önce sunucu bağlantısı aranıyor diyor daha sonra yazılım güncellemeyi samsung hesabınızı acçarak yapın diyor anlamadım gittii sonra hesab açıyorum yine aynı uyarı geliyor bazende dms oturumu çalışıyor diyor sonuç yine aynı yardım lütfen

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

buketcik

buketcik

Üye
ben aylardım yapamıyorum.hiç uğraşma olmuyor.nedir ne değildir anlayamadım konuda açtım ama cvp yazan olmadı.senin cihaz çalışıyor yine benimki dondu .ama soğuktan değil:ehe

lider

Üye
    Konu Sahibi
ben aylardım yapamıyorum.hiç uğraşma olmuyor.nedir ne değildir anlayamadım konuda açtım ama cvp yazan olmadı.senin cihaz çalışıyor yine benimki dondu .ama soğuktan değil:ehe

vardır elbet bi yolu kardei boş yere koymamışlar ya onu menüye :)) bilen yapabilen arkadaş muhakkak vardır en son güncel sürümü kullanıyorsunuz dese neyse ama hiç birşey demiyo

buketcik

buketcik

Üye
vardır elbet bi yolu kardei boş yere koymamışlar ya onu menüye :)) bilen yapabilen arkadaş muhakkak vardır en son güncel sürümü kullanıyorsunuz dese neyse ama hiç birşey demiyo

haklısın tektaraflı baktım olaya.konuyu takip edeceğim.gelişmeleri yazalım iyi forumlar.

ganster86

Üye
bendede öyle sorun vardı hard reset attım düzeldi sizde öyle yapın.

lider

Üye
    Konu Sahibi
bendede öyle sorun vardı hard reset attım düzeldi sizde öyle yapın.

hard reset aklıma geliyorda yüklediğim uygulamar hepten gidecek onun caresi yok mu veya gider mi uygulamar oyunlar felan onuda tam bilmiyorum hafaza kartına yukluyorum bu arada

Lacrymosa

Üye
Telefondan güncelleme yapamıyorsunuz diye reset atmanız gerekmez. Son derece gereksiz bir şey bence. Takarsınız usb kalbosunuzu bilgisayar üzerinden yaparsınız. Zaten Samsung ayda yılda 1 güncelleme çıkarıyor onu da Türkiye'ye değil. :) Yani uğraşmanıza değmez.

MCAPOWER

Üye
Arkadaşlar selam,
1. Kies'i açın,
2. Telefonu bilgisayara bağlayın,
3. Kies'le telefon iletişim kursun,
4. Kies üzerinden ücretsiz üye olun,
5. Giriş yapın,
6. Firmware'inizi update edit (Üretici yazılım güncellemesi).
Hepsi bu.
Syg,

• Beğen
Tepkiler: fullwar
fullwar

fullwar

Üye
Arkadaşlar selam,
1. Kies'i açın,
2. Telefonu bilgisayara bağlayın,
3. Kies'le telefon iletişim kursun,
4. Kies üzerinden ücretsiz üye olun,
5. Giriş yapın,
6. Firmware'inizi update edit (Üretici yazılım güncellemesi).
Hepsi bu.
Syg,

Teşekkürler. Konu eski muhtemelen şimdiye kadar açan arkadaş profesör olmuştur ama genede cevaplayayım. Telefondan güncelleme yapmak için samsung appsde Samsung hesabınızla oturum açmanız gerekir. Ben 1-2 defa yaptım fakat hiç gereği yok. PC'de Kies varken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt