Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil facebook sorun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yagizx
Üye
Konu Sahibi
Acil facebook sorun
Arkadaşlar Eski Bir Arkadaşım Bana bu Linki Yolladı Bende bastım ne diye ve Sonra bütün sohbetten bütün herkese yolladı ne yapabilirim? Foto
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.Sonra[/URL]
LÜTFEN ACİLL
saskn555
Üye
Son günlerde Facebook'a önceden Msn'de gördüğümüz otomatik reklam atma olayı musallat oldu. Sohbet bölümünden gelen reklam sayısı artınca bir çözüm yolu bulup yaşayan arkadaşlara sunmak ve aynı zamanda bu sinir bozucu olaydan kurtulmak istedim. Çünkü saat başı sohbet penceresinden reklam geliyor Ben bir çözüm yolu buldum belki bazı arkadaşlarda işe yaramaz yaramazsa eğer başka yollar bulup yine bu not altında payalaşacağım.
1. Çözüm Yolu
Öncelikle şifrenizi değiştirin. Daha sonra bu programı indirelim:
Program indikten sonra çalıştır deyip ekranda açılan msdos ekranında enter tuşuna basıyoruz. Geri kalan işlemi program hallediyor.
2. Çözüm Yolu
İlk yöntem bazı arkadaşlarda işe yaramadı. Tabi tek tip virüs yok bu arkadaşlar için yeni bir yöntem buldum bunu da deneyin bakalım. Öncelikle şu
linkten programı indirip çalıştırın. İşlem sırasında zararlı olanları tespit edip gerekeni yapacaktır.
bu yardımcı olacaktır sana
Necmati
Üye
evet bu virüse dikkat edin ayrıca arkadaşınızın isteği dışında gönderiyor..
Pisigo12
Üye
Evet O virüsler Çok gıcık bişey Truva atından Daha Kötü
CrySource
Üye
Evet bana Bulaşmadı Ama İnsanı Gıcık Ediyo Yazıyo Çevrim Dışı Oluyo Bi Kere 10 Kere üst üste Gönderdiler İnsanı sinir ediolar
Kobra_FighterTR
Üye
Arkadaşım Tıklamayın Diye Uyarı Verseydin Az Daha Tıklıyıp Bakıyordum