Symbian neden bu kadar geniş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Symbian neden bu kadar geniş ?
Hiç anlamış değilim doğrusus symbian büyük bu a normalmi yoksa normalmi

neden android yada iphonede yugulama tema oyun die alt forumlar oluşturulmuş neden symbian gibi değil
bada da da var müzik uygulamaları eylence oyunlar sosyal ağ vs. benim önerim symbian gibi olmalı geniş olmalı uygulama,tema,oyun olmamalı.....:oke::oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Symbian kullanıcısı çok olduğu için öyle. Forumda herkes İPhone kullanmıyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
İPhone kullanıcısı olarak o kadar dert etmiyorum :) Ama olsada fena olmazdı. Açıkcası dağınık bir halde bölüm.

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
İPhone kullanıcısı olarak o kadar dert etmiyorum :) Ama olsada fena olmazdı. Açıkcası dağınık bir halde bölüm.

aynen oyun,prıogram,tema aynı yerde hiç değilse adnroidddki gibi
  1. Android oyun
  2. Androit tema
  3. Android uygulama
böle olsa daha iyi olur ama ben wave alında dert ederim :naughty:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
mert abinin verdiği teklifi kabul etmiş olsaydım , symbian benim için tarih olcaktı , ama ne yapalım maddi destek yok

CK1991

CK1991

Üye
maxicep kurulduğunda symbian ağırlıklı bir siteydi o zamanlar ne iphone ne de android vardı yani ana içerik symbian'dı yıllardır da öyle symbian hala en çok ilgi gören işletim sistemi maalesef(ülkemizde) bir kaç yılda öyle olacak gibi görünecek.. iOS'a geçmek masraflı bir olay android konusunda da hala önyargılar var ayrıca androidli cihazların sayısı hala çok az ülkemize adam gibi cihaz gelmiyor gelse bile geç geliyor.. Nokia Türkiyenin hakimiyetini zor bırakır o yüzden daha çok uzun bir süre boyunca symbian ağırlıklı bir forum görebilirsiniz..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maxicep kurulduğunda symbian ağırlıklı bir siteydi o zamanlar ne iphone ne de android vardı yani ana içerik symbian'dı yıllardır da öyle symbian hala en çok ilgi gören işletim sistemi maalesef(ülkemizde) bir kaç yılda öyle olacak gibi görünecek.. iOS'a geçmek masraflı bir olay android konusunda da hala önyargılar var ayrıca androidli cihazların sayısı hala çok az ülkemize adam gibi cihaz gelmiyor gelse bile geç geliyor.. Nokia Türkiyenin hakimiyetini zor bırakır o yüzden daha çok uzun bir süre boyunca symbian ağırlıklı bir forum görebilirsiniz..
doğru söze ne denir..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Hiç anlamış değilim doğrusus symbian büyük bu a normalmi yoksa normalmi

neden android yada iphonede yugulama tema oyun die alt forumlar oluşturulmuş neden symbian gibi değil
bada da da var müzik uygulamaları eylence oyunlar sosyal ağ vs. benim önerim symbian gibi olmalı geniş olmalı uygulama,tema,oyun olmamalı.....:oke::oke:
Kardeşim sana katılıyorum da küçük bi ayrıntıyı gözden kaçırıyorsun :) eskiden yani ilk zamanlarda syimbian kullanıcılarıda şimdiki iphone vs kullanıcıları gibi azdı zamanla çogalınca katogoriler çok düzenlendi buda zamanla düzenlencektir

Uruloki

Uruloki

Üye
valla şu etkiyi de düşünmek lazım symbian dünya pazar lideri açık ara farkla bu 2020 de böyle olacak androis ne kadar hızlı büyürse büyüsün ki ios azalmaya başladı çoğu kişi android e kayıyor ama android için de spyware deniliyor belki doğru belki yanlış ve Revengeful hala bluetooth la bir şey alıp gönderemiyorsunuz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
En çok talep gören ve gelişmişlik açısından en ileri seviye Symbian olduğu için bu kadar geniş. Diğer sistemlere olan talep arttıkça elbette kayıtsız kalmayız, ancak şu an için genişletmeyi gerektiren bir durum yok.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt