N8 kullanıcıları yardım edermisinizzz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eXTreMe_

Üye
    Konu Sahibi
N8 kullanıcıları yardım edermisinizzz
ben N8 yeni aldım ve KVK dana yurtdışı degildir buna sztedeki oyunları ve temaları nereye yüklüyorum ve nasıl yüklüyorum ovi storeda işe yarar şeyler ücretli ve son sorum Hack falan sistemi var bu ne ie yarar yapmam gerekirmi yardımcı olun lütfen

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
İlk önce hayırlı olsun

Oyunlar ve uygulamaların sıgned olanlarını telefonuna kablo ile atıp kurarak yüklersın

(Hack İşlemi)Eğer unsıgned olanlarıda kurmak istiyorsan opda dan sertifika almanı öneririm gerekli açıklama forumda mevcut...

eXTreMe_

Üye
    Konu Sahibi
sertifika alman lazım demişsin bu nedir yada linki verirmisin anlatırsan sevinirim ve neden sertifika alamm lazım ve sertifika ücretlimidir tşk şimdiden yardımların için

fnk-hamel

fnk-hamel

Üye
Telefonlardaki sertifika bir tür lisanslamadır. Program sertifikalı değilse (unsigned ise) senin IMEI ne göre programı lisanslaman gerekiyor. Bunun için de en bilinen site OPDA dır. OPDA ile ilgili içerik bu sitede mevcuttur.

osmaan48

osmaan48

Üye
arkadaşım hiç sertifika muhabbetine girme bak sybmbıan 3 oyunlar bölümünde sertifikalı oyunları usb kablosu veya pcde bluetooth varsa bluetooth ile tele at kur ben şahsen 8 gb kartım var ona kurdum bütün oyunları böleliklede cihazımın kendi hafızasını sadec uygulamalara ayırdımoyunların tamamı bende hafıza kartıma kurulu bölelikle cihazımın kendi hafızası 13.3gb duruyo yani sadece uygulamalar var yığın hafızasında son olarakta sertifika optadan alınıo alanlar bi sorun olmadını sölüo ama eğer bnm gibi bu konularda şanssız olduna inanıyorsan yapma çünkü 1000de 1 şans ama oda gelir bulur seni cihazın kapatılır sonra git faturanı tekrar cihaz kaydı falan bir sürü angarya ( umarım bu tarzda açıklama yaptım die gene beni bamlamazlar daha önce bamlandım nedense)

eXTreMe_

Üye
    Konu Sahibi
osman arkadaş tşk anlatım için :)) sen diyorsunki git bi hafıza kartı al ona yükle herşeyi ve oyunları indirken yanında SIGNED yazıyo bu oyunları sertifikasız sıkıntısız oynarım dogru anlamışmıyım :))

melgklay

melgklay

Üye
doğru anlamışsın.. ovi storedaki free yazanları zaten download ettikçe direk yükler.. ama sana başka bişe söyleyecem ben kardeş.. bak şimdi, tamam telefonu aldın hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah.. belki verdiğin para sana göre çoktu ve gözünden sakınıyorsun onuda anlıyorum.. ama bak buraya altın bir cümle yazıyorum dikkat et ; bozmaktan korkarak kullanırsan bozulur!!! rahat ol ya.. tamam tedbir alarak yap her işini ama sakınan gözede çöp batar unutma... mesela bende opdadan sertifika aldım.. evet kapanma korkusu vardı ama unsigned olan oyunları gördükçe sinir olacaktım biliyordum o yüzden yaptım gitti hiçte düşünmedim.. mutluyum.. :) kısacası çok kasma kendini.. kurcala, dene, yükle, sil bişeyler yap korkma öyle hemen bozamazsın :) yoksa hep içinde kalır benden söylemesi..

osmaan48

osmaan48

Üye
osman arkadaş tşk anlatım için :)) sen diyorsunki git bi hafıza kartı al ona yükle herşeyi ve oyunları indirken yanında SIGNED yazıyo bu oyunları sertifikasız sıkıntısız oynarım dogru anlamışmıyım :))
kesinlikle oğru anlamışsın ama hafıza kartı alman şart değilyığın hafızası vartelde 16gb ama telin kullandı proğramları da sayarsak geriye kalan 13gb var orayada kurabilirsin bnm kendmde 8gb hafızakarı zaten vardı ondan telin hafızasını kullanmadım ve şu an 18 adet hd oyun var cihazda mükemmel ötesi istsersen bnm msn de ekle ordan sana daha detaylı yardımcı olurum [email protected]

eXTreMe_

Üye
    Konu Sahibi
tşk yardımcı olucagın kadar oldun işime yaradı söledikelrin iki oyun kurudm şu anda ama tabiki ekelrim msn ye tecrübe var sıkıntım olursa soraırım sağol yardımların için şimdiden

iatis

iatis

Üye
:hmmm
arkadaşım hiç sertifika muhabbetine girme bak sybmbıan 3 oyunlar bölümünde sertifikalı oyunları usb kablosu veya pcde bluetooth varsa bluetooth ile tele at kur ben şahsen 8 gb kartım var ona kurdum bütün oyunları böleliklede cihazımın kendi hafızasını sadec uygulamalara ayırdımoyunların tamamı bende hafıza kartıma kurulu bölelikle cihazımın kendi hafızası 13.3gb duruyo yani sadece uygulamalar var yığın hafızasında son olarakta sertifika optadan alınıo alanlar bi sorun olmadını sölüo ama eğer bnm gibi bu konularda şanssız olduna inanıyorsan yapma çünkü 1000de 1 şans ama oda gelir bulur seni cihazın kapatılır sonra git faturanı tekrar cihaz kaydı falan bir sürü angarya ( umarım bu tarzda açıklama yaptım die gene beni bamlamazlar daha önce bamlandım nedense)
:hmmm Arkadaşlar,ben N8'e 16 GB hafıza kartı almak istiyorum.Toshiba,kingston,TEAM...vs hafıza kartlarıvar.Hangisini tavsiye edersiniz? 16 GB kullanan arkadaşlar markasını söyleyebilirler mi?:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt