Oplayer v 1.23 altyazi destekli bır çok video formatını destekler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
Oplayer v 1.23 altyazi destekli bır çok video formatını destekler

Evet oplayer bır çok video ve ses formatını destekleyen gelişmiş bır medya oynatıcı türkce dil destegi ve altyazi destegi var
Video aktarmak için itunes 10.1 veya ifunbox benzeri programlar kullanabilirsiniz
Videoyu var/mobile/applications/682bf65f-5f3d-4b2e-8814-4d84f1f7e168/documents dizinine atarsanız program görecektir
Altyazi destegi:
Bu programla srt uzantili altyazilari video dosyasına gömmeden kullanabilirsiniz yapacağınız tek şey altyazi ve videonun adlarının aynı olmasını sağlamak ornegin 1.srt ve 1.avi gibi
Türkce karakterlerin düzgün calışması için ise ayarlarda Encoding(srt) bölümünde isolatin5 seçili olmalı bunlari yaptıktan sonra keyifle film dizi veya herhangi bır video izleyebilirsiniz
İste indirme linkleri

• Beğen
Tepkiler: Necmati, Samsunspor ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Tesekkurler deniyeyim

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
Onemli değil eğer denersen seversin

atarox

Üye
işte aradığım şey bu :D çok teşekkürler convert ve gömme sorunu kalktı benim için :)

musti09500

musti09500

Üye
Buna
video
nası
yükleyecez

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
kutluay5

kutluay5

Üye
kullanıyorum harika bi şey bu

--------------- Ekleme ---------------

Evet eskiden sorun oluyordu bunlar ama artık rahat rahat izleyebiliriz her şeyi iyi seyirler �

Videoyu var/mobile/applications/682bf65f-5f3d-4b2e-8814-4d84f1f7e168/documents dizinine atarsanız program görecektir
gerek yok itunes gir cihazı seç yukardan apps gir telefonun menüsü gözükecek araç çubuğuyla aşağı in orda oplayer var oraya filmleri atabilirsin

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
kullanıyorum harika bi şey bu

gerek yok itunes gir cihazı seç yukardan apps gir telefonun menüsü gözükecek araç çubuğuyla aşağı in orda oplayer var oraya filmleri atabilirsin

Evet yöntem için sagol ama itunes kullanmayanlar da var :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kurdum harika :good:

DURID

DURID

Üye
emegine saglik...

Necmati

Necmati

Üye
denemeden olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt