Se satio için netqin antivirüs 4.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
sağl hocam bu arada alttaki ceset satio make yazan resim güzel :d imza mı oluyo o bende yapmayı düşünüyorum çok hoşuma gitti..

medcezyr

medcezyr

Üye
selamun aleykum kardeş bende de satio varda bir şey sorucam benim satioyu pc suite bağlayamadım teli kapat, bataryayı cıkar tak,kabloyu tak,telefonun kabosunu takarken arama tuşuna basılı tut,en son arama tusuna basılı tut diyor,bu bes adımı yaptım ama telefon sadece şarj oluyo bişey olmadı biliyorsan sorunu yardım edermisin?şimdiden sağol

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleykum kardeş bende de satio varda bir şey sorucam benim satioyu pc suite bağlayamadım teli kapat, bataryayı cıkar tak,kabloyu tak,telefonun kabosunu takarken arama tuşuna basılı tut,en son arama tusuna basılı tut diyor,bu bes adımı yaptım ama telefon sadece şarj oluyo bişey olmadı biliyorsan sorunu yardım edermisin?şimdiden sağol

kardeş tam basılı tut anında arama tuşuna(Yeşil olan) bazılı tutarak kabloyu takıcaksın ama ama orda tuşu bırakınız diyene kadar bırakmıcan tuşu.ben çok bağladım öyle bir sorun çıkmadı arada görmemezlik yaptı tekrar deneyince oldu..

bu arada senin telefon U1İ mi U1 mi?

mustafayldrm

Üye
Yüklemiyor arkadaşlar benim satio hackli yinede yükemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt