w910 HAKKINDA HER ŞEY CEVAPLAR BEKLİYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akyuzcagatay

Üye
    Konu Sahibi
w910 HAKKINDA HER ŞEY CEVAPLAR BEKLİYORUM
evet arkadaşlar dediğim gibi w910i almayı düşünüyorum şarjından tutun menülerine,ses,kamera,kullanımı ile her şeyi ile ilgili özellikle kulananların daha çok bilgisi olacağını düşünerek hem kulananlardan hemde bu telefonla ilgili bilgisi olanlardan bilgi istiyorum.ne bileyim sizce bu fiyata bunun yerine alınak başka tel var mı yoksa hemen alayımmı hiç düşünmeden? cevaplarınızı bekliyorum w910i?w910i?w910i?w910i?w910i?w910i?w910i?

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
ya w910 1-2 sene oncesi için en iyi telefondu . Fakat şu an hala almadıysan sana w705 (440 TL civarı) veya paran varsa w995 (699ile 899) TL civarı teknosa,bimex,hepsiburada.. da var --- öneririm bence bunlardan şaşma kardes

ahmetdr28

Üye
w910i kullanıom kardeş .dokunmatik ekran telefon alanların gözü bile bnmkinde:oke:

selman_ogun

Üye
Görünüm olarak şık bir telefon. Bende 1 haftadır kullanıyorum fakat kamerasında flash olmaması karanlık ortamda çekilen fotoğrafların kalitesini düşürüyor. Diğer bir kusuru da telefona virüs bulaştığında telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor. Bunun dışında hiçbir sorunu yok

ceset

ceset

Üye
Görünüm olarak şık bir telefon. Bende 1 haftadır kullanıyorum fakat kamerasında flash olmaması karanlık ortamda çekilen fotoğrafların kalitesini düşürüyor. Diğer bir kusuru da telefona virüs bulaştığında telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor. Bunun dışında hiçbir sorunu yok

W910i java tabanli bir telefon? Ne virusu hocam..

W910i de resetleme sorununu tek yasayan sen degilsin emin ol uye oldugum yabanci forumlarda dahi w910i reset sorununu yasayan bir cok insan var. kimisi R1FA035 surumden R1FA037 ye gecerek kurtuluyor kimisi kurtalamiyor. Olayin virusle alakasi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt