N8 de FACEBOOK SORUNU ÇOK ÖNEMLİ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hastali

Üye
    Konu Sahibi
N8 de FACEBOOK SORUNU ÇOK ÖNEMLİ!!!
ya ben ekrandan sosyal ağlara giriorum facebook u açiorum ama anlamadım şey şu bb lerde msj gelince bildirim gelnce titrio edio haber werio bi şekilde ama bu neden onu yapmio onu brak bildrmleri ble göstermio ya bunn bi çözümü warmı deliricem

• Beğen
Tepkiler: orcusss

barisakkaya

Üye
Arkadaşım şahsen öyle bir özellik mevcut değil bildiğim kadarıyla fakat ben ev ekranına mailimi koydum ve anlık mail senkronizasyonu açık facebooka gelen her bildirim mail olarak geldiği için mail geldiğinde de ses geliyor bu şekilde haberdar oluyorum:emzik:

hastali

Üye
    Konu Sahibi
çok mantıklı ya süper bi fikir kardeşim çok teşekkürederim bu werdiğin önemli bilgi için walla çok işime yaradı=)))peki bu 24saat mail açık durduğu zmn turkcell ineternet paketi nekdr yer acaba?bide pili nekdr yer bunlarıda sölermisin kardeşim??

matanist

matanist

Üye
Pili mahveder de kotadan birşey yemez :D

hastali

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya=) bnları yaparak 1gün yetmezmi şarj bana ya :D
aylık nekdr bi internet paketi gerekir arkadaşlar mailler tümgün açık işte whats up açık facebook fln bnlar içn aylık nekdr bi internet paketi gerekir bana

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
tabi ya sarjin anasini aglatir walla:D cok cabk bter

hastali

Üye
    Konu Sahibi
1gün yetmezmi yaw :D aylık nekdr bi internet paketi gerekir arkadaşlar mailler tümgün açık işte whats up açık facebook fln bnlar içn aylık nekdr bi internet paketi gerekir bana

mahirmete

mahirmete

Üye
Arkadaşım şahsen öyle bir özellik mevcut değil bildiğim kadarıyla fakat ben ev ekranına mailimi koydum ve anlık mail senkronizasyonu açık facebooka gelen her bildirim mail olarak geldiği için mail geldiğinde de ses geliyor bu şekilde haberdar oluyorum:emzik:

arkadaşım senin yaptığın gibi maillerimi alamıyorum. Denemek için başka mail adresinden mail atıyorum ancak mail anında gelmiyor. Senkronizasyon'da Alım Sıklığını 'En Kısa Sürede' olarak belirledim ve Tüm Gün alım yapılacak şekilde ayarladım ancak anında gelmiyor mail. Avea internet paketiyle de sürekli bağlıyım. Yardımcı olabilir misin?

Hotmail kullanıyorum bu arada.

matanist

matanist

Üye
hadi ya=) bnları yaparak 1gün yetmezmi şarj bana ya :D
aylık nekdr bi internet paketi gerekir arkadaşlar mailler tümgün açık işte whats up açık facebook fln bnlar içn aylık nekdr bi internet paketi gerekir bana

1 yeter sanırım ya o kadar da değildir. Ama sabah takarsın misal bir de akşam veya en fazla ertesi gün tekrar şarja takarsın. Hani güç tasarrufuna gidecek önlemler de almalısın sadece bunlar için. Kota ise sadece bunlar için 1gb aylık net yeterli (tabi facebook da video izlemek gibi bir lüksün olmayacaksa :D Eğer öyle bir lüksün varsa o da ne kadar izlediğine bağlı).
Ayrıca facebook u pc de kullandığınız gibi kullanabilirsiniz arkadaşlar. Forumun yine symbian^3 destek bölümünde mevcut. N8 in web browserinde pc formatında facebook istiyorsan yapacağın adımlar şunlar. Opera ile facebook a gir sonra en aşağıya in. Dokunmatik siteye tıkla ve ardından açılan pencerenin yine aynı yerinde (en altında) tam site yazan yere tıkla. Çıkan pencere operada facebook un tam halidir yani pcdeki halidir. Operanın adres çubuğundan bunu kopyala. Ardından bu kopyaladığın linki N8 in web browserine yapıştır. Ben Kapitalizm diye bir oyun var onu bile oynuyorum bu yöntemle Nokia N8 in web browserinden facebook aracılığı ile.
Gerçek zamanlı mail olayı ile hiç ilgilenmedim. Pr1.1 gelince denerim artık onu da şu an internetin bağlanma ve kopma sıkıntıları yaşıyorum pek eş zamanlı internet alışverişi yapamıyorum o yüzden....

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
sürekli net bağlantısı şarjın anasını ağlatır.

pRime.

pRime.

Üye
1gün yetmezmi yaw :D aylık nekdr bi internet paketi gerekir arkadaşlar mailler tümgün açık işte whats up açık facebook fln bnlar içn aylık nekdr bi internet paketi gerekir bana

Eğer bunlar dışında ekstra bi lüksün yoksa (video izleme, dosya indirme, diğer internet siteleri falan) aylik 250 mb internet pakedi seni rahat rahat götürür.

hastali

Üye
    Konu Sahibi
hımm anladım çok teşekkürederm herkez için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...