hatalı n8 lerin neresi farklı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
hatalı n8 lerin neresi farklı?
şüphelerdeyim benimki de mi hatalı

• Beğen
Tepkiler: orcusss

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
::D :DD:D dostm neresi farkli derken ztn gozle gorlur seklde :D donma reset atma bu olaylar warsa hatalidir :)

webplayer

webplayer

Üye
::D :DD:D dostm neresi farkli derken ztn gozle gorlur seklde :D donma reset atma bu olaylar warsa hatalidir :)

Arkadaşın kastettiği, hatalı serinin dış görünüşten anlaşılıp anlaşılamayacağı. Mesela 5800da kasa açıklığı vardı hatalı telefonlarda ordan anlayabiliyorduk. Arkadaş N8'de de böyle birşey var mı diye soruyor.
Benim bildiğim yok arkadaşım fiziksel görünüş açısından hepsi aynı. Zaten öğrensen de yapabileceğin birşey yok ki, bekle şimdilik arıza yaparsa götürür garantiye verirsin...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkadasim akil var mantik var dis gorunusten nasl anlasilsin cin mali nokia n8 mi bu :kop::kop::kop:

erkara_64

çin malıda olabilir arkadaşım:) NOKİA FABRİQUE CHİNE:)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
made in chinaa dimi :D

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
demeye çalıştıım şey nerde sorun işlemcide mi nerdee

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yok kanka ole sey olur mu ya sana farkli islemci bana farkli islemci olr mu ole sey :D

mahirmete

mahirmete

Üye
Ben de bi soru sorayım bahsi açılmışken. Ben de aranıza yeni katıldım c.tesi günü aldım N8 imi. Almadan önce çok takip ettim burayı hatalı seri vs. yine de gözümü karartıp alıcam ben bu aleti dedim aldım :)

Ürünün hatalı olup olmadığını anlamak ne kadar sürer dersiniz, 30 gün para iadesi var ürünümün çünkü. O yüzden soruyorum şimdilik hiç bir sorunla karşılaşmadım (Allah nazarlardan saklasın diyelim :) ).

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
bence asphalt 5 yükle donuyosa götür

webplayer

webplayer

Üye
arkadasim akil var mantik var dis gorunusten nasl anlasilsin cin mali nokia n8 mi bu :kop::kop::kop:

Bu kadar ufak şeylere bu kadar gülebilmen çok ilginç doğrusu. Ya yazımı okumadın, ya da algılayamadın. 5800'ların hatalı serisi dış görünüşten belli oluyordu diyorum sana somut örnek işte. Arkadaşın da N8'de öyle birşey olup olmadığını sorduğunu merak ettim, sorulabilir, doğaldır. Hep gülme, eğlenme, birileriyle dalga geçme, birilerini telefonunla ezme gibi uğraşlar içerisindesin, bırak artık bu çocukça işleri. Neyin tribindesin ki sen?...

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3162806' Alıntı:

nasıl ne alakası var ben donuyo deyince hatalı diye damgayı yapıştırdınız da ondan

Utku

Utku

Üye
Sadece asphalt 5 ile anlaşılacak yani :sahan2:

suat1111

suat1111

Üye
alt tarafı telefon nooo sitres

markemarke

markemarke

Üye
hatalı üretilen n8 lerde donma oluyor ve ardından beyaz ekran çıkarak rest atıyor.elle tutulur bir yer hatası yok.bu problemide yeni yazılım yükleyerek ücretsiz hallediyorlar.yada kendiziz nokıa sitesinden güncelleme yapabiliyorsunuz.güncelleme esnasında tr sitesinden değilde yabancı nokıa sitesinden yapmalısınız.türkce nokıa web de yüklenen güncellemeler sonrası cihaz ingilizce oluyor.bizzat denendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt