format sonrası pc kendılığinden açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
format sonrası pc kendılığinden açılıyor
öncelıkle konuyu donanımamı yazılımamı acıyım karar veremedım pc ye format atııktan sonra pc yı her kapadıgımda 3 4 sanıye sonra kendılığinden acılıyor sebebi ve çözümü nedir acaba

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
bukadar kısıden bunu bılen yokmu

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kapattığın zaman uyku moduna geçiş yapıyor olabilir.Power üzerinden kapatmayı dene.Olmazsa onarma yap.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
sorunun formatla alakalı olduğunu sanmıyorum.açma kapama tuşunda bi sorun olmasın.

bilmek zorundamı peki? yada görmek...

senın gıbı uyelere gercekten cok ıhtıyacmız var bu forumda cok duyarlısın.ben bu forum sıtesını bırbırlerıne yardımcı olan yerı gelınce ben yerı gelınce baskasının bır bılgı veya dosya , haber paylaştıgı plarfform olarak bılıyordum.tabıkı kımse hıcbırseyın zoruda degıl ama sanırım sen yazmak zorunda hıssetmıssın kendını sağolasın

--------------- Ekleme ---------------

Kapattığın zaman uyku moduna geçiş yapıyor olabilir.Power üzerinden kapatmayı dene.Olmazsa onarma yap.

nezaman format atsam pc ye format sonrası2 3 hafta ortalama boyle sorunla karsılasıyorum powerden kapadıgım zamanda aynı sorun ortaya cıkıyor ama daha oncekı tecrubelerımden yola cıkarak kendılıgınden bu sorun duzelıyor

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
kardeşim bencede nedved abimizin dediği gibidir. Yada bilgisayarın dosyalarına bak bi aksilik vardır....

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kendiliğinden düzelme olmaz.Tetikleyici hasar görmüşse power yanabilir.Tabi elindeki format cd si ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum.Eğer elindeki cd orjinal değilse , orjinal bir format cd si ile format at.Sorun devam ederse teknik servise götür power değişsinler.

Revengeful

Emekli Yönetici
İcine şeytan kaçmış olmasında :hmmm

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Kendiliğinden düzelme olmaz.Tetikleyici hasar görmüşse power yanabilir.Tabi elindeki format cd si ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum.Eğer elindeki cd orjinal değilse , orjinal bir format cd si ile format at.Sorun devam ederse teknik servise götür power değişsinler.

format cdsını uzun zamandır kullakdıgım bır cd sorun acaba bios tan kaynaklanıyor olabılırmkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt