JAF İle İlgili Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The-Ice

The-Ice

Üye
    Konu Sahibi
JAF İle İlgili Sorun
Bilgisayarım Win7 ve setup olarak indirdiğim dosyaların içindeki Jaf'ı bir türlü kuramadım birkaç konuya daha baktım ordakileride denedim gene olmadı gene olmadı...Bana bir hal çare yol gösterebilirmisiniz?Bide bu Blackstar'ın içinde N97'deki widget desteği ve ev ekranı var mı?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
setup dosyasının özelliklerine girerek uyumluluk ayarlarını denedinmi ? eğer denemediysen dosyaya sağ tıkla > özelliklere gir > uyumluluk sekmesine tıkla > ordaki uyumluluk modunu etkinleştirip win xp sp 3 ü seç uygula. dosyayı öyle çalıştır.
Blackstar fwsinde ev ekranı yok.

The-Ice

The-Ice

Üye
    Konu Sahibi
Denedim olmadı JAF kurulmuyor "vbsetup.exe" dosyasını yüklerken donuyor yükleme işlemi.

maktama

maktama

Üye
Denedim olmadı JAF kurulmuyor "vbsetup.exe" dosyasını yüklerken donuyor yükleme işlemi.
antivirüsünüzü kapatın. olmazsa şu jafı indirip kurun. Ben bunu kullanıyorum win7de(blackstar konusundaki de bu zaten)

The-Ice

The-Ice

Üye
    Konu Sahibi
maktama

maktama

Üye
ilk kısımdaki hata büyük ihtimal antivirüs ile alakalı, ikinci fotodaki uyarı ise sürücü kurma ile alakalı, sizde zaten bir sürücü kurulu, onun yerine kendininkini kursunmu diye soruyor. Ben hayır diyorum ona. Bendeki kurulu sürücelerin daha güncel olduğunu sanıyorum. Ve sorun çıkmadı şimdiye kadar, kullanıyorum halen.

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede jaf ile flash atarken mavi ekran veriyor format attım yinede aynı başka bir tane jaf indirdim yine mavi ekran pc win xp 1gb ram 2.56 işlmeci :D

The-Ice

The-Ice

Üye
    Konu Sahibi
ilk kısımdaki hata büyük ihtimal antivirüs ile alakalı, ikinci fotodaki uyarı ise sürücü kurma ile alakalı, sizde zaten bir sürücü kurulu, onun yerine kendininkini kursunmu diye soruyor. Ben hayır diyorum ona. Bendeki kurulu sürücelerin daha güncel olduğunu sanıyorum. Ve sorun çıkmadı şimdiye kadar, kullanıyorum halen.

Antivirüs tamamen kapalıydı ama...

--------------- Ekleme ---------------

Diğer bilgisayarda yapayım ozaman bu işlemleri mavi ekran falan istemez :D

snnctnr

Üye
Arkadaşlar merhaba

J.A.F 1,98,68 sürümünü xp desktop bilgisayarıma kurdum .. N96 telefona flaş atmaya çalışıyorum fakat telefon modeli olarak hiç bir model göstermiyor..

sebebi ne olabilir ..

şimdiden çok teşekkürler..

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia pc suilte yada owi suılteyi kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt