N8 mesaj kayıt hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
N8 mesaj kayıt hakkında
Arkadaşlar benim telefon en fazla 999 mesaj kaydedebiliyor ancak forumda bazı arkadaşlar 1500 hatta 2000 lerden bahsetmiş bu sayıyı arttırmanın bilmediğim bir yolu mu var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
onlar gelen mesajdır ayrıca o kadar mesajı tutmanın ne önemi var oviden yedekle yani sonra telefon yavaşlıyor deniliyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Arkadaşlar benim telefon en fazla 999 mesaj kaydedebiliyor ancak forumda bazı arkadaşlar 1500 hatta 2000 lerden bahsetmiş bu sayıyı arttırmanın bilmediğim bir yolu mu var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

dostum onun ayari var ama tavsiye etmem telini agirlastirirsin :)

mesajlara tikla ordan secneklerden ayarlara gel ordan digerden msj sayisi var o sende "999" dur onu 15oo yap yda kac istiorsan..

[alikan]

[alikan]

Üye
Bu Soc-Doom isimli arkadaşın dediği hiçbir şeyi yapma bak sonra mesajlar bölümünü hiç kullanamazsın direk telefondan silinir haberin olsun, tavsiye etmem :kop::kop::kop::kop::ehe:ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
[alikan];3153601' Alıntı:
Bu Soc-Doom isimli arkadaşın dediği hiçbir şeyi yapma bak sonra mesajlar bölümünü hiç kullanamazsın direk telefondan silinir haberin olsun, tavsiye etmem :kop::kop::kop::kop::ehe:ehe

:D:D:D:D :D::D:D::DD yarildmm dostmm :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

saka maka dogru diorum guzel insan ayarlardan bak dedigm gbi gorursun :D

dostm korktma guzel insani ya :ehe

[alikan]

[alikan]

Üye
Yinede dikkat etmek lazım senin dediğin şeyleri yaparken :)

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
işte o sayı 999 un üzerine çıkmıyor anlatmak istediğim o :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yok dostm mrk etmeyn :D brda tecrube konusuyorr ya :islik

orhaan48

orhaan48

Üye
ben bu tarzda davranış ve istekleri anlamıyorum insanlar bu kadar mesaj tutmaktan nasıl bi zevk alabilirler bi tanıdığım bayan arkadaşımın böle bi takıntısı vardı kızın 5800 tel vardı ve her hafta tele hard format atıodum nedeni telde 450 gelen 370 giden mesaj bulunması tel kitlenmiş vaziyette gelıodu neden bu kadar mesaj var dediğimde '' erkek arkadaşımın mesajları silmeye kıyamıyorum '' böle saçma bi cevap alıyordum bnm anlamadığım bu ne ya bi mesajdan bu kadar mutluluk çıkarıp özlleştirmek hayret yani insanlar aşk kelebeği olmuş toz pembe bulutlarda uçuyorlar ama işin işkence tarafını zavallı telefonlar çekiyor

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
abi nerden nereye çektin konuyu helal valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt