5800 facebook ta nasıl sohbet edilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

mR. DanzeL

Üye
    Konu Sahibi
5800 facebook ta nasıl sohbet edilir ?
Arkadaslar facebook ta sohbet etmek icin bi program falan yüklememiz gerekiyor mu? bugün sohbet etmeye calıstım, telefondan yazıp yollayabiliyorm ancak karşı taraftakiler beni ç.içi olarak görmüyor yani gönderdiğim mesajı alamıyorlar.

SilentOne

SilentOne

Üye
opera 10.1 i kullan düzelir

mR. DanzeL

Üye
    Konu Sahibi
Tsk. ederim onu nerden indirebilirim acaba ?

jeshogh

jeshogh

Üye
operayı bosver kasıo zaman zaman nimbuzz var onu kullan ben 1 hafta önce indirdim su anda gerçekten çok memnunum :) ovi storeden indirbilirsin...

bycix

bycix

Üye
facebookchat uygulaması var standart tarayıcın veya face uygulamasına girdikten sonra açınca hesabın aktif olduğu için chat aktif oluyor. Kendim kullandım çalışıyor ;)

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
get.nimbuzz.com get.ebuddy.com

mR. DanzeL

Üye
    Konu Sahibi
Opera mı Nimbuzz mu Kararsız kaldım:hmmm

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
gezingen v1 var soneday çıkardı qt tabanlı tarayıcı onu dene istersen bir alternatif

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Opera ile bi mesaj yazana kadar nimbuzla 10 ksiye yazarsn. Opera 5 dk snra kapanr ram yterszlgnden nimbuzz 1 ay kapanmadan rahat çlşır

sanane22

Üye
ebuddy kulalnıyorum cok memnunum hemde hiç kasmıyor

ulenringo

Üye
tabiki nimbuzz

Luck Star

Luck Star

Üye
OPERA nın en son sürümünü yüklemeni öneririm normal face e gir sohbet gözüküyor bende biraz zor ama öyle kullanıyorum ben ...

mR. DanzeL

Üye
    Konu Sahibi
OPERA nın en son sürümünü yüklemeni öneririm normal face e gir sohbet gözüküyor bende biraz zor ama öyle kullanıyorum ben ...

sohbet bende de gözüküyor
yazıyorum yolluyorm ama yolladıqım kişi görmüyor

Luck Star

Luck Star

Üye

mR. DanzeL

Üye
    Konu Sahibi
operada da ayni sorun var facebook sohbetteki acik olan arklarimi goremyorm facebook sohbete baglanilamadi teknk bir sorun var dyor sari bi ucgenin icinde unlem isareti var. bazen pcde de olyo baskka prg. yklemem gerekirmi yardm edinn.

--------------- Ekleme ---------------

wi-fi bi tek okulda olduğu için kimsyele konuşmamaıştım :) demekki yollayınca gözükmyormuş ..:nono:

sorun galiba facebook sohbete bağlanılamıyor ilk girdiğm 20 30sn. acık olan arklrı gsteriyor sonra sohbete bğlnlamadı dyr pcdede olyodu bazen

jeshogh

jeshogh

Üye
Nimbuzzu tek geçerim aynı anda rahatça 4-5 kişiyle konusabiliyorsun tek eksigi ana sayfanın filan gözükmemesi ama çok seri gönderiyor mesajları filan nimbuzz her daim :) : ): ) :)): ): ):

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Nimbuzz da aynı anda rahat 20 kşyle knusursn :d

Luck Star

Luck Star

Üye
Nimbuzzu tek geçerim aynı anda rahatça 4-5 kişiyle konusabiliyorsun tek eksigi ana sayfanın filan gözükmemesi ama çok seri gönderiyor mesajları filan nimbuzz her daim :) : ): ) :)): ): ):

nimbuzz dene bence arkadaşta gördüm güzele benziyor.

mR. DanzeL

Üye
    Konu Sahibi
nimbuzz un linkini verebilirmisiniz bir de onu deniyim

caglet

caglet

Üye
e-buddy ile olur msn facebook hepsinden sohbet yapabilir siniz

Üst Alt