Iphone sorunlarınızı çözelim

Sponsorlu Bağlantılar

nfsnfsnfs

Üye
selamlar arkadaşım.....itunes telefonu görüyor bir işlem yapamıyorum hata veriyor.işte resimler.

telefon 3gs 16 gb 4.1 yüklü
unlock
jeilbreak
model mc139dn
baseband 06,15,00

.............saygılar.......

wairhumer

wairhumer

Üye
benım 3g attıgım mp3leri gormuyor nedendir ve ne yapmam lazım?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
telefona yükleyememişsindir mp3 leri..yönergeleri doğru uygula

kinger1905

kinger1905

Üye
cok tesekkurler hakan ustad iphone ile ilgili sorunlarda bana cok yardımcı oldu . bu nedenle arkdaslar bı tesekkuru cok gormeyınız

wairhumer

wairhumer

Üye
telefona yükleyememişsindir mp3 leri..yönergeleri doğru uygula
telefonda onlarca mp3 var ve sadece son ındırdıklerımı mı yukleyemedım :D:D nasıl atacagımı bılıyorum fakat atılmıyor bılgısı olan varsa dıye sordum

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
başka yeni bir klasör oluştur itunes üzerinden müziklerini o klasörün içine at o şakilde dene birde..

serhatim2

Üye
selam arkadaslar bende iphone4 var bir sey yükliyemiyorum nedenide bendeki iphone 4 4.2.1 sürümü oldugu icin ve bunu cözebilecek bir arkadas varmi yada nasil cözerim yardimci olursaniz sevinirim saygilar

PARLIAMENT100S

Üye
tanrım bu ıphone yuzunden bı gın cıldıracagım yaaa

--------------- Ekleme ---------------

bilmeden yalnıslıkla 4.2.1 e yukselttım hay yukseltmez olaydım yha

telefonu tekrar 4.2.1 den 3.1.3 e gerı rsdtore ettım fakat sımdı de jb olmuyor butun yontemelrı denedım

telefon emergency call ekranında çakıldı kaldı ne jb yıyor nede baska bısey yardım eden yok mu

karaposu

Üye
Arkadaslar Youtube dan video indirdiğimde otomatikmen başka bir videoyu indirmeye başlıyor sanırsam bir çeşit bug olmuş nasıl düzeltebilirim

PARLIAMENT100S

Üye
şeytan dıyorkı at duvara paramparca olsun

at&t kartımda yok ben bu lanet ekrandan nasıl çıkacagım yaa

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
yüklü olan versiyonu tekrar yükle sonra jb yapmayı dene

majeste_07

Üye
türkiye iphonealrda simkilit oluyormu? kırdırmak gerekiyormu y.dısındakiler gibi?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
evet vodafone nin koyduğu kilitler var sadece o hatla kullanabiliyorsun

<zxc

<zxc

Üye
ya arkiler bnde ipod touch 4.2 fw var ikonları nası değiştiriyoruz ipod jblidir lütfen acil yardmm

hakanyalcın

Üye
Slm Arkadaşlar Benim Problemim Benim İphone'm Çin Malı Telefonum İçin Programı Tema Ve Oyun Yüklemek İstiyorum Nasıl Yükleyebilirim İnternette Çakma İphone İçin Hiçbirşey Yok Sadece Forumlarda Yardım Konuları Falan Çıkıyor O Kadar Yardımcı Olurmusunuz ? Şimdiden Teşekkürler...

Üst Alt